maanantai 10. kesäkuuta 2013

Whatever that I want I will get

Hyvää maanantaita ihmiset, tässä tehtiin reissu, joka meni suorastaan täydellisesti.

Elikkäs, lähdimme Miljan ja Petran kanssa tiistaina suuntaamaan Tampereelle, koska sunnuntaina (eilen) oli Sauna open air festarit! Lähdimme siis junalla, koska löysin tarjousliput 11€ konnari ehti huomauttaa, että niin siis nämä liput on 2.7 tiistai... OHO! no mutta loistavasti päästiin Tampereelle ja käytiin Amarillossa syömässä burgeria, omnom! reissun ainut mättöruoka, ainakin minulla!

junamatka pikku hytissä, perfecto! 
Menimme Amarilloon samantein syömää ja söin vuohenjuustoburgearia, omnom! ♥


Tässä yöllistä meininkiä, käveltiin yhden katusoittajan ohitse alkuillasta ja, kun herra näki minut ensimmäinen kerran, kuului sanat: "hei volbeat beibi, miks sä aina poraat niin hirveessä kännissä?" seuraavan kerran, kun käveltiin samaisen muusikon ohitse, kuului lause: "Tytöt näyttävät, että haluaisivat soittaa bändissä, mutta näyttävät siltä että kulkevat bändin messissä". Kolmannen kerran, kun käveltiin ohitse kuului lause: "Volbeat tyttökin nähtiin, kolmatta päivää vaatteet päällä". Loppuillasta se teki musta sitten kokonaisen laulun ja tässä on teille linkkiä!

 

Tuossa, oikeesti kuunnelkaa, siis tää jätkä on ihan mahtava! ♥

Aamu alkoi sarastaa, auringonnousi nähtiin ja aamu kuuden jälkeen lähdimme rautatientorin vessaan laittautumaan!

Saimme itsemme laitettua ja jäimme hetkeksi norkoilemaan rautatieasemalle, kunnes oli aika jatkaa matkaa takaisin jonotuspaikoillemme. vedin jotkut 20min koomat siinä, joka teki toisaalta hyvää ja toiselta olin vain siinä ihan silmät ristissä x____X juuri tuollaisella ilmeellä!
Kunnes me päästiin 12 aikaa sisään mulla meni kauan tarkastuksessa ja olin ihan -.-' ja laukkukin hajos, TAAS! Ja täytyy sanoa, että järjestyksenvalvonta meni tuolla ihan nappiin, pakko mennä kyllä antamaan positiivista palautetta!

tossa on kuvia stam1nasta ja täytyy myöntää, että ne oli aika LAME! 

kuvakollaasi ihana Hardcore Superstarista ja matkaani tarttui tällaisia!♥♫
Vicin plektra, aika kaunis!♥
Sabaton oli aikas mahtava, niinku oikeesti! ♥♫
pyysin joltain työntekijältä sabatonin settilistaa, kun näin vain paperimytyn maassa ja sieltä mytystä löytyikin 2x sabaton ja 2x HARDCORE SUPERSTAR! ♥
JA ITSE ASIAAN, TÄN BÄNDIN TAKIA VIETIN UNETTOMAN YÖN, TÄN TAKIA ODOTIN 2 VUOTTA TAAS, TÄN TAKIA MÄ SULIN, KUOLIN JA HALKESIN ♥

ITSE VOLBEAT ON NIIN MAHTAVA ♥♥♥♥♥ ♫
Kiitos kaikille tästä ihanasta reissusta, oli pakko myöntää, että mun elämä on yhtä täydellisyyttä teidän kanssanne! ♥ Tapasin uusia, mahtavia tuttavuuksia ja näin niitä vanhojakin! Vielä kaksi bonuskuvaa, jotka sain otettua keikkojen jälkeen:

Martin Sweet (Crashdïetistä) ja minä, en nähnyt poikien keikkaa, mutta oli vielä kivempi nähdä itse kundeja!

Simon Cruz ja meitsi (Crashdïet also) olimme aika söpöjä!

tässä minä ja pinja menossa junalla kotiin!♥
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti