tiistai 4. kesäkuuta 2013

I don't have wings, so flying with me won't be easy

Tänään on kyllä ollut todella hyvä päivä! Heräsin aamulla vähän ennen kello yhtätoista ja nousin sängystäni ylös. Teoriassa alas, koska minullahan on IKEAn klassikko metallinen parvisänky. Puin päälle, meikkailin ja oli aika lähteä kaupungille tapaamaan ystävääni Petraa ♥ Ouh how I love that girl so much!

Aamulla ennen kuin lähdin siis kaupunkiin, ajattelin että huoneeni pitäisi siivota!! Koska tämä tuntui minusta sotkuiselta ja tunkkaiselta. Nämä olivat mielestäni sotkuja:

naurettavaa eikös?

Tänään ostin yhtiin kenkiini uudet pohjalliset sinne sisälle, etenkin koska ne on vähän isot, ja muutenkin ne oli aika epämukavat jalassa, koska ne oli niin kuluneet sieltä sisältä. 

Minä ja Petra tänään, eikö me ollakin aika ihania?!

Kun olimme olleet Petran kanssa koko päivän taas ulkona ja btw. Näin Gene Simmonsin! Aika ruma ja ällöttävä mies, inhoa koko KISSiä muuteski. Näin muutenkin paljon taas ystäviäni ja voisin vähän valaista mun fiiliksiä.

Petra tuli meille katsomaan Leijonakuningasta ja samalla katsottiin siinä se kakkonenkin, aika herttaista ♥


Samalla katsottiin myös se kakkone ja on se kyllä melkein yhtä hyvä kuin ykkönen! Kakkosessa mulle tulee Kovusta ja Kiarasta mieleen kaksi todella hyvää ystävääni! ;) ♥




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti