lauantai 22. kesäkuuta 2013

Glad midsommar, You tell me how I can fly away, and believe that all the angels are coming.

Juhannus tuli ja meni. Oli perjantai, joka yht' äkkiä vaihtui lauantaiksi. Perjantai aamuna heräsin ja kävin kaupassa hakemassa kanaa ja halloumia. Meidän suunnitelmana oli juhannuksena lähteä leirintäalueelle Järvenpäähän ja olen itse yrittänyt vähentää punaisen lihan syömistä, joten kana olisi hyvä liha vaihtoehto minulle. Halloumia nyt pitää syödä aina, koska omnom!

Oli aika pakata auto ja lähteä matkaan, minä jopa sain ensimmäistä kertaa ajaa yksin meidän autolla! Okei siirsin sen vain lyhyen matkan meidän parkkipaikalta lähemmäksi, jotta autoon olisi helpompi ja mukavempi kantaa tavaraa. Oli aloittaa matkamme. Kävimme ensiksi mummilla itä-hakkilassa, johon sain itse ajaa. Sieltä suuntasimme puolen tunnin matkaa Järvenpäähän.
Olimme vihdoinkin puolen tunnin matkan jälkeen päästy perille ja oli aika juhlia juhannusta. Menin moikkaamaan "pomoani" jolle teen töitä samaisessa paikassa ens viikolla. Mukava ja hauska mies, kivaa seutua. Veljeni Hasse oli siis töissä siellä alkuillasta ja hän oli rakentanut tapahtuman kokon!



Täytyy myöntää, että noista kokko kuvista tuli ihan mahtavia! Kokon jälkeen mentiin rantaan ja pomppulinnalle, siskokset saivat viettää aikaa keskenään! ♥




Syötiin, juotiin ja laulettiin. Mitä nyt juhannuksena tehdäänkään. En kerännyt kukkiani tyynyni alle, ai ai! 
Sain myös upeita kuvia ympäristöstä ja tässä teille luontokuvia! 




oon itse siis ottanut nää kuukuvat, eikö oo upeita! 

tää on ihan työpöydän simppeliä taustakuva matskua!

Eiköhän tämä postaus nyt ollut tässä? Mitä voin enää kertoa? Hauskaa ja muksaa oli. Aivan unohtumaton reissu taas. ☺ 

tässä vielä syömiskuva musta, omnom!

xoxo 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti