lauantai 7. kesäkuuta 2014

Night of the ladies and gentlemens...

Hei, on aika palata blogin puolelle ja tässä on ollut siis pari päivää taukoa. Olen pari iltaa kävellyt töihin Shellille kahvittelemaan ja höpissyt duunikavereiden kanssa niitä näitä, siis mikä loma? Ei mutta täytyy sanoa, että on tehnyt älyttömän hyvää tuo kävely, jonka matka on siis 3,2km per suunta. Hyvän musiikinparissa ja easyssa tahdissa se menee sutjakkaasti ja uni tulee mukavasti yöllisten kävelyjen jälkeen.

meno
paluu
Perjantaina lähdimme Pinjan kanssa kohti Tamperetta, auto tuli tankattua täyteen ja eväät ostettua. Täytyy sanoa, että menomatka tuntui hieman uuvuttavalta pienessä ruuhkussa, kunnes Tiiriön kohdalla rupesi salamoimaan ja ukkostamaan, upean näköistä.♥ Pääsimme Tampereelle ja oli aika kohdata Suomen ensimmäiset SouthParkfestarit, täytyy sanoa, että kivasti suunniteltu kyllä, ei jäänyt paska fiilis ollenkaan. Vaikka vettä tulikin hetken aikaa kuin Esterin perseestä, ei se kesällä haittaa. ;)

sparzanza, ensimmäistä kertaa näin livenä, ei paha!
Sparzanzan jälkeen kiertelimme siellä täällä ja näimmekin tuttuja miehiä ja juttelimme niitä näitä, siitä kuinka toiset ovat kuseneet aidoille, järkkärit tulee muka hakemaan ja pieksimään sut, mutta tajuat livahtaa käsien alta, miksi et näyttänyt artistipassia, superpowers! Seuraavista bileistä ei ole vielä tietoakaan ja kaikki ovat iloisia ja hyvän tuulisia, festarijäätelöt maistuu. Pidetäänhän huolta toisistamme, lääkitsitkö itsesi? ♥ Muisteltiin myös vanhoja, lapsuutta, siitä mistä se kaikki alkoi, koska herranjumala! Sonata Arctica esiintyi myös eilen SouthParkfestareilla ja olen itse bändin viimeksi nähnyt viimeksi vuonna 2011.


Sitten oli illan kohokohdan aika, keikka jota odotti kuin joulua. Sitä hyvää fiilistä, lava täynnä ammattimuusikoita, hyviä ystäviä ja erittäin hyvää musiikkia. Ladies and gentlemen! Dimebag beyond forever. Kymmeniä miehiä lavalla ja huhhuh mä sanon, mustelma polvessa ja tuntuu, että sielu olisi vain levännyt Panteran musiikin tahdissa ja kaikki se kymmenen miehen energia ois siirtynyt suhun, avot!♥♫





Kotimatka sujui mättöruoan ja hyvän fiiliksen mukana, okei sääliksi kävi ystävääni Pinjaa, joka tosissaan oli kuumeessa ja seuraavaksi aamuksi duuniin, ei mullakaan helppoa ollut, mutta noh! Respect for her!♥ 

Pieni mustelma polvessa ei haittaa..

Tytsyt eturivissä.♥
Tänään sitten meninkin äidin avuksi, kun lapsia piti viedä lentokentälle. Toiset heittää laukkuja, niin meikäläinen heittää lapsia, ei huonompaa sivubisnestä, jos Shellin kanssa tulisi ikinä bänät.


Muuten tänään ei ole tapahtunut kummoisempaa, rentoa meininkiä vain ja olin duunikaverin luona syömässä ruokaa ja mässäiltiin, sekä katsottiin leffoja. Parasta lomatouhua ikinä! Huomenna sitten vedetäänkin litra Activiaa turvotuksiin..


Vielä loppuun parit pakolliset selfiet, jotka on tullut otettua viimeaikoina, sitten koittaa raikas suihku ja oma sänky kenties?

xoxo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti