sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

kun tyhjälle paperille kirjoitan sanoja...

Hannamari Johanssoninen,
tuo rakas rakennustekninen,
kuin iki-ihana syvänsininen.

Hannamari kukkii kuin viisipenninen,
tuo taimitarhojen yksiääninen,
tämä paratiisien aravalainoitteinen.

Hän kuiskailee kuin autokuormallinen
ja lempii kuin auvoinen.
Sellainen on Hannamari Johanssoninen.


Runoutta elämässä.. Niin se aika vierii taas, eletään keskikesää melkeinpä  ja Juhannuskin tuli ja meni. Piti oikein puhelimen kuvia katsella ja katsoa, että mitä olen touhunnut viime aikoina, en oikeastaan mitään.. Äidin luona olen siis käynyt ja torstaina Pinjan kanssa käytiin ilta-ajelulla ja Shellillä syömässä, kun hitto teki mieli hampparia, nam! Noh, olin saattamassa Pinjaa kotiin, kun saimme kuulla suru-uutisia, hyvä ystävämme oli nukkunut pois, elikkäs... Lepää rauhassa Tessa!♥ Ei sitä oikein osannut ajatellakaan, mitä oli oikein tapahtunut, mutta paska tuuri vei turvavaljaat, ei kestänytkään pudotusta..

Perjantai, elikkäs juhannusaattona mulla oli duunia ja tällasia herkkuja mä sainkin sieltä taas matkaani!
namnam♥
Töiden jälkeen ajelin Järvenpäähän, jossa oli äitini, isäpuoleni, veljeni Hasse, hänen tyttöystävänsä, sekä nuorin että vanhin lapsi Ninja ja Pinja.Oli ihan jees käydä siellä ja viettää se hetki. Oli todella ihanaa kyllä ajella Lahden motarilla, kun siellä ei vaan ollut ketään!♥

 
Sain taas muuten aivan mahtavia kuvia sieltä, jos kukaan on edes kiinnostunut valokuvasivustostani, niin täältä pääset katsomaan taas: http://hannamarijohansson.kuvat.fi/kuvat/4/ Järvenpään jälkeen ajelimme kaikki takaisin Helsinkiin ja ajelin yksikseni Minnan ja Hassen kautta, kun olimme suunnitelleet Minnan kanssa, että jatkot olisi olleet siellä.. Mutta äitini sitten soittikin, että mentäisiin niille, joten en hakenutkaan kuin Hukan ja parit tavarat sieltä ja suuntasin äidille ja isäpuoleni tykö! 

Tällai me ajellaan! Äidin luona oli mukavaa ja sainkin nukuttua kotona sitten sen pari tuntia, kun aamu seiskaksi taas duuniin, palasin duunista kotiin ja olin hetken aikaa koneella, aloittelemassa tätä blogikirjoitusta, jonka juuri saan nyt sitten näköjään vasta valmiiksi. Nukahdin jo kello kahdeksan aikoihin sänkyyn ja heräsinkin sitten tänä aamuna kello puoli kuusi ja oli aika nousta. Aamulla taas duuniin, päivä oli löysä ja asiakkaat huonolla tuulella, mikä ihmisiä oikein vaivaa?
Samoin kävin myös Minnalle namutätinä viemässä nameja ja katsottiin yhdessä Leijonasydän, hitto se leffa oli hyvä, suosittelen... Kovasti!!

Nyt olen vain kotona, on aika kohta mennä hammaspyykille ja nukkumaan.. Huomenna kello viideltä taas herätys ja duunihommia, mitä sitä ottais evääks, hmm? Noh, jatketaan me huomenna, paremmissa merkeissä, mä lähden ny zzzZZzzz..

xoxo


2 kommenttia:

  1. Moi.. Menetin myös mun ystävän kolme vuotta sitten.. Tieliikenneonnettomuudessa... Saanko kysyä et mitä tälle sun ystävälle kävi? :((( ja suuret osan ottoni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, otan myös osaa sinun ystävällesi:< Ystäväni sai sairauskohtauksen ja menehtyi omaan sänkyynsä :/

      Poista