keskiviikko 7. toukokuuta 2014

we were in the spotlight...

Hei, enpäs ole taas hetkeen päivitellyt ja tainnut arkihaasteetkin taas vähän jäädä pyhien taakse. Pääsiäinen meni leppoisasti, ystäväni tuli Oulusta perjantaina (18.4) ja vietti meillä koko viikonlopun maanantaihin asti. Lauantaina me värkättiin mun tukka uuteen uskoon ja täytyy sanoa, että mä rakastan tätä täysin nyt.♥ Kävimme ystäväni kanssa myös kaupungilla lauantaina ja kävelimme Liisankadun halki.

~ ennen
~ jälkeen
Sunnuntaina olimme ystäväni kanssa katsomassa Circuksessa suomalaista folkmetal bändiä, kun Turisas ja keikka oli taas kerrassaan uskomaton!

 Keikan jälkeen oli aika palata kotiin nukkumaan ja seuraavana päivänä uudet kujeet. Maanantaina (21.4.) Oli siskoni syntymäpäivät ja menimme porukoille syömään, oli kiva nähdä sisaruksia taas yhdessä koossa. Noh, tuli myös aika, jolloin jouduin viemään ystäväni lentokentälle ja meinasi oikein itku päästä.

Sen jälkeen tehtiin pari päivää töitä, jonka jälkeen oli aika kohdata uudet seikkailut! Keskiviikkona suuntasimme Petran kanssa Lahteen ystävämme luokse. Siellä nukuimme yhden yön ja aamu puoli viisi oli aika pakata kamppeet autoon ja lähteä kohti länsirannikkoa. Ajoin Lahdest Turkuun, josta siitä sitten laivalla Tukholmaan ja 458km kohti Göteborgia.

MAX, ehkä maailman paras pikaruokapaikka IKINÄ!

Siitä sitten matka jatkui kohti Göteborgia, kunnes pääsimme perjantai aamuksi perille ja kävimme kaupassa siinä, josta löysin itelleni aarteen...

siis suomesta en ole mistään löytänt 90% suklaata, oli pakko heti ostaa kaksi levyä jopa!

Mä en oikein tiedä mitä kertoa tuosta reissusta, koska tapahtui toisinaan niin paljon. Noh, jokaisella reissulla tulee ja täytyy olla vastoinkäymisiä. Oli ne sitten isoja tai pieniä, mieluummin pieniä kuin isoja. Meille tosiaan kävi sillai, että olimme paikallisen Shellin pihassa ja meiltä loppui akku autosta. Juuri näin! Muutaman tunnin siinä olimmekin, kunnes saimme oikeasti joltakin apua. Ensiksi, kun kävin edes pyytää meille kaapeleita lainaksi, ensimmäinen miesavustaja ei oikein uskaltanut koskea autoonsa *huoh*. Muut eivät osanneet auttaa, heillä ei ollut malttia ja kiire vaimonsa luokse. Sekin vielä, että ne Shellin kaapelit ei oikein toimineet, joten oli pakko ostaa omat. PRKL!
           Noh, siinä tuli sitten venäläisruotsalaisia miehiä loppujen lopuksi auttamaan meitä ja hei ei vaan luovuttanut. Viis äijää jeesas meitä, että me päästään takaisin liikenteeseen. Ajelimme pitkin Göteborgin keskustaa, jotta saisimme akkumme ladattua.

Illalla oli tosiaan sitten Baby Janen keikka, jonka takia menimmekin sinne. Keikka oli hyvä ofc, onhan nuo ruotsalaiset aina olleet mahtavia muusikoita.♫♥

Inside my mind, behind these bars
There’s no room for ego stars
I mean it, i really mean it
I’ll get out and take revenge
I’ll be on the streets again
You know it, you better know it
I’ll be out to - get them sukkers back!

Keikan jälkeen menimme ulos istumaan ja noh, muut joi ja minä en. Juttelimme niitä näitä muutaman tunnin ja täytyy sanoa, että tuollaisia ihmisiä on harvassa. ♥ Siis nuo jätkät on jo enemmän kuin pelkkiä muusikoita meille, niin kuin ystäviä!☺ Ne itsekin sanoivat meille, että me ollaan niille enemmän kuin faneja. ♥

No olipahan reissu ja kaikki meni hienosti. Vietin vielä yön sen jälkeen Lahdessa ja oli aika ottaa uudet seikkailut vastaan.! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti