perjantai 30. toukokuuta 2014

Oot liian kaunis häpeemään etkä voi yhtään mitään menettää

Hei taas! Keskiviikkona oli viimeinen työvuoro vähään aikaan, koska mulla alkoi vapaat ja loma! Menen itse vasta juhannuksena töihin ja aion kyllä ottaa ilon irti näistä vapaista, vaikka vähän ressaakin silti. Olin mm. taas nähnyt, että saan potkut töistä. Kolmaskertatodensanoenvaimitensemeni?

Tänään olin ystäväni Petran kanssa valokuvailemassa Laajasalossa, Kruunuvuoressa... Vanhoja huviloita ja tunsin oloni kuin pieni lapsi leikkikentällä. Aina kun jossain talossa oli yläkerta, menin sinne samantien kyyläämään ja kyttäämään.

Vanha kirjoituskone!
Hetekkoja!


yksi rakennus
Sortunut...
Tuo ovi pisti terävästi silmään.
Hirttoköysi...
Saatananpalvontaa?
Koristemaalauksia...
yksinäien tuoli
Hesari sieltä kasikytluvulta.
Paloilmoitus vuodelta 1969.
Kuvailun jälkeen lähdimme Petran kanssa ulos syömään ja nyt olenkin kotona kirjoittamassa tätä blogia, juon kahvia ja nautin kotona olemisesta. Huomenna kummilapseni tulee yökyläilemään ja menemme varmasti ulos touhuamaan. Eiköhän tämä ressi tästä lähde. Olen taas katsonut Ghost Adventures sarjaa ja paranormaalit asiat ovat kyllä vaan niin kiehtovia, voisin katsoa niitä lisää ja mutustaa terveellistä tummaasuklaata, sitä en siis laske mun herkkulakkooni, niin kuin en alkoholiakaan. ;)


xoxo

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana talo - tai ainakin joskus ollut.. tuo ovi olisi muuten niin hauska jossain nurkassa nököttämässä ja kauniskin on.. Ihania juttuja.. mukavaa lomaa sinulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hitto Suomessa on vain tässä kehäkolmosen sisäpuolella vaan liian vähän tollasia mestoja. Ajattelinkin heti tuon oven nähdessään sinua. Kiitos, vielä ressit painaa ja duuniasiat tulee uniin, mutta eiköhän tämä tästä:)

      Poista