keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

One's own Kingman, Christ person, Woman God.

On keskiviikko aamu ja aamukahvit haettu, en ole koskaan oikeastaan kirjoittanut blogiin aamuisin, koska nämä ovat enemmän sellaisia iltapuuhia, mutta nyt päätin repästä. Viime viikonloppu meni työn merkeissä, katson olisiko minulla pari kuvaa esitellä, mitä oikeastaan tein perjantaina tai lauantaina?

Launtaiaamu, työpaikalta (Kruununhaka)
Työpäivä meni leppoisasti ja yllättävän nopeasti, vaikka istuinkin siellä 9,5h. Siitä sitten suuntasin Pinjan seuraksi taas. Täytyy kyllä sanoa, että viilsi kyllä veistä haavassa se perjantai ja lauantai ajaa Suvilahden ohitse, koska Tuskafestarit olis ollut ja mä en vaan ollu siellä...

Chilling with my bro Darth Vader
Ninja ja Minä.♥
Pinja tulikin minun luokseni illaksi/yöksi ja pelattiin pelikorteilla ja herkuteltiin, tiesittekö miten paskahousuun vaan voi jäädä koukkuun, terapeuttinen peli.

Olemme paskahousuja.
Sunnuntaina heräilin, kävin suihkussa ja menimme Pinjan kanssa ulos syömään. (Pinja oli siis yöllä lähtenyt vielä kotiin.) Kävimme sörkän Sivuraiteessa ja täytyy sanoa, että se on kyllä ihan paras mesta ikinä!

NAM!
Kun olimme Pinjan kanssa saaneet syötyä, menin hänen luokseen ja pelasimme taas korteilla, höpöttelimme niitä näitä, joimme kahvia. Sitten tuli aika, että jouduinkin lähtemään kotiin. Laittautumaan iltaa varten, koska minun oli aika suunnata On the rocksiin. Ystäväni Profane Omenista olivat soittamassa siis Tuskan jatkoilla ja pakkohan sinne oli tietysti päästä, vaikka en Tuskaan päässytkään.

Tästä se sitten lähti!

Profane Omen♥♫

Keikka oli mahti, settilista mahdimpi ja meidän koko yön keskustelut mitä mahtavimpia. Keskutelimme oikeasti kaikesta, toisten kanssa sitä lähtee miestenvessaan, tapaa uusia hauskoja ihmisiä ja voi muuten vaan viettää mahtavaa aikaa.

"Juha, mikä tos on?... Nenä!... SCORE!" "Olette enemmän ystäviä, kuin pelkkä bändi." <>"Tottakai me ollaan ystäviä,"  En edes muista kaikkia yksittäisiä lauheita näiden ihanien ihmisten keskuudessa, koska puhuttiin ihan liikaa, tai siis ei liikaa, mutta todella paljon. Esim. siitä kuinka jollekin yhdelle ihmiselle voi sattua niin paljon, keskusteltiin siitä milloin on seuraavat grillibileet, mitäs vielä? Kaj Kunnas ja jalkapallo!... Mun piti muka poistua paikalta JO kello 02:00 mennessä, mutta ilta päätyikin pilkkuun asti ja näin mä siellä muitakin tuttuja!♥

Turisaksen entinen kosketinsoittaja Robert!♥ Ahh, mikä mies... En tunne siis tuota takana olevaa photobombaavaa miestä.
Näiden herrojen, siis Turisaksen rumpalin ja Robertin kanssa lähdimme pilkun jälkeen jatkoille, kun olin sanonut mun mussukoille ensiksi heipat. ♥
Noh, siinä jatkettiin sitten todellakin aamuun asti ja jestas sitä kännin määrää! Okei, täytyy sanoa, että mukavat, hyvät kännit pitkästä aikaa tuntui todella hyvältä. Sitä oltiin vielä aamulla tuopit kädessä, kun minun oli pakko poistua paikalta, mummo oli käytävä hoitaa ja töihinkin valmistauduttava! Täytyy myöntää honestly, että nuorena sitä näköjään jaksaa, mitä sitä nyt töissä tavoiltetiin pahaaoloa, sipsien syöntiä ja todellista väsymystä, en siis saanu kuin nukuttua 30min-1h.. Ma-Ti välisenä yönä uni tuli kyllä todella nopeasti. 

En voi sanoa muuta kuin ison kiitoksen ja kumarruksen näille tyypeille, en muista milloin viimeksi olisin oikeasti ollut näin onnellinen. ♥ 

xoxo 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti