tiistai 15. heinäkuuta 2014

I told you three times Four, straight I kicked your ass!

Hei pitkästä aikaa, eletään tiistai-iltaa ja olisi varmaan jo aika kertoa viime viikonloppuni kuulumiset, vai mitä? Perjantaina tosiaan oli ystäväni Jennyn ja hänen poikaystävänsä Lassin tuparit. Se koti oli oikeesti ihana! Mukavan iso, siisti ja hauskalla paikalla, Korson peräkylässä jonne sai ajaa metsän keskellä, me likey! Oltiin ulkona rillailemassa, juotiin, kuuneltiin musiikkia ja joo pojat pelasi vähän NHL:ää... Vaikka illan saattuessa sattuikin pieniä vastoinkäymisiä, olin silti tyytyväinen ja herranjumala, siellä oli laajasalolaisia! Tunsimme samoja tuttuja..

tytsyt ulkosalla!
Lauantaina lähdin päivällä kotiin, koska mulla olikin la-su välinen yö töitä myllypurossa. Oli kyllä ihana herätä lauantaiaamuna ilman mitään oloja, vaikka olinkin ottanut kuppia edellisiltana.
Yö meni mukavasti olemattomien päiväunien jälkeen, oli ihan ok asiakkaita, mutta MITÄ HELVETTIÄ?! Jengi ei tiedä, mikä on muovari, kai te lukijat tiedätte mikä se on?

Sunnuntaina heräilin yhden aikoihin, kun ystäväni Pinja soittikin minulle jo, hän oli luvannut Hassen ja Minnan lapsille, että veisi heidät uimaan, niin... Siis minähän ne oikeasti kuskasin!


Vesi oli kylmää, mutta Ninjaa se ei kyllä haitannut yhtään. Lähdimme viemään lapsia takaisin, kun Hasse pyytelikin rillaamaan niiden seuraksi, mikäpä ettei! Kävimme rillauksen jälkeen Pinjan kanssa uudestaan uimassa ja hänen entinen työkaverinsa Emmi tuli rannalle seuraksemme ja menimme sitten sen luokse kahville.
Hitto, Emmikin on juuri muuttanut omaan kotiin ja se oli aivan ihana. Siisti ja Emmin näköinen, minusta on kiva kyylätä muiden koteja, saisinko vinkkejä itselleni ja minkälaisesta sisustuksesta muut tykkää. Emmillä oli kyllä aikalailla Ikeaa, jota itse yritän kyllä vältellä.

banaanipekonit on vaan parasta!

Eilen olin duunissa ja lähdimme Pinjan kanssa ilta-ajelulle, todellinen Helsinkireissu.. Matkamme alkoi kohteesta Laajasalo, jossa kävimme picnicillä meikäläisen vanhoilla hoodeilla!

Laajasalosta matkasimme Viikin kautta käpylään, pasilasta töölööseen, töölööstä keskustaan, keskustasta kauppatorin kautta krunikkaan, krunikasta hakaniemeen, hakaniemestä kallio, alppila, vallila ja vallilasta itäväylää pitkin kotiin.


Viime yönä olisin halunnut itkeä itseni vain uneen. Muutaman päivän ajan taas oloni on tuntunut paskalta. En tiedä, kaikki vain ressaa minua taas. Tunnen jokseenkin oloni yksinäiseksi.. Kaipaan jotain, kaipaan jonkun, jonka kainaloon voisin käpertyä aina kun minulla on pahamieli. Kaipaan edes pieniä positiivisiakommentteja. Kaipaan vain sitä jotain.
Onneksi pian on taas viikonloppu, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Näkee ystäviä, pääsee rillaamaan, viettämään hauskaa, kuuntelemaan musiikkia, ottamaan kuppia ja sitä rataa. Elämäni parasta huumetta. Harmikseni joudun kyllä niistäkin rillibileistä tulla töihin, mutta onneksi voin aina palata sinne sitten takaisin.


xoxo

3 kommenttia:

  1. Tälleen kauneusalan ammattilaisena voisin antaa pienen vinkin. Sulla on upeet silmät, minkä varmaan tiedät.. Sulla on myäs upeen tuuheet ja tummat kulmakarvat. Jos kävisit jossain vahauttamassa/nypityttämässä muotoon, niin sillon sun silmät tulis vielä paremmin esille ja se vasta olis W-A-U! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä, joo näitä saa ite kotona nyppiä aika usein juuri tumman värin ansiota, jos minulla olisi varaa tuollaisiin luksuksiin niin menisin vaikka samantien! :)

    VastaaPoista
  3. Kulmien nyppiminen jossain liikkeessä maksaa pari kymppiä, eli ei ole paha :) mutta joskus sitten!

    VastaaPoista