torstai 10. heinäkuuta 2014

..I need, you need they need: WAR! I need, you need they need: WAR!

Hei taas, elämä on ollut yhtä tunteiden pyöritystä ja paljon on ollut mietittävää, jos nyt pääsisin kirjoittamaan taas ajatuksiani ylös ja kertomaan kuulumisiani.



Viime torstaina mulla ja Pinjalla oli tukanvärjäyssessiot ja täytyy kyllä sanoa, että tää tumma tukka on vaan meikäläisen juttu!
me tytsyt!




Seuraavana päivänä olikin huonompia tapahtumia, koska olihan ystävämme Tessan hautajaiset.


Tyylinäyte hautajaisiin pukeutumisesta.
Kukkatervehdys
Arkku♥
Levätköön Tessa rauhassa♥†
Hautajaiset onnistui hyvin. Sain kukkatervehdyksen luettua ilman että tirautin kyyneltäkään, vaikka olihan siinä kyllä nielemistä.. Toisaalta, en tiedä mikä mulle tuli koska aloin uskontunnustuksen aikaan nauramaan, siis en kovaan ääneen, mutta jokin asia mua tosissaankin alkoi naurattamaan, joten en voi muuta pyytä kuin anteeksi. Hautajaisten jälkeen oli muistotilaisuus, jossa oli hyvät ruoat ja rauhaisa tunnelma, sitten siitä suoraan kotiin, okei en suoraan tainnut tullakaan, mutta kotiin koiteskin. Muuten viikonloppu menikin työntouhussa ja seuraava vapaapäivä mulla olikin tiistaina, jolloin suuntasimme Pinjan kanssa Juvalle!


Koiruuksia, Lissu ja Lilo♥
Pinjan äidin, äitini parhaimman ystävän hauta. Lepää rauhassa Mallu♥†
 
 
Muuten viikko onkin mennyt työntouhussa ja huomenna olisi vapaapäivä, tänään toisinaan kyllä vietin Pinjan kanssa kahvihetkiä ja olomme oli kutakuinkin tällainen >

Muuten mun elämässä ei ole kummempia tapahtunut, samaa rataa jatketaan edelleen ja tuttuja on tullut nähtyä. Alan pikkuhiljaa taas tuntemaan onnelliseksi, mutta silti on sellasia fiilikksiä, että voisin repäistä sydämeni irti, ryttää sen ja heittää sen suoraan seinää, sekä talloa päältä. Toisinaan tuntuu, että osan kanssa ystävyys kaikkoaa kaukaisuuteen ja toisten kanssa se vain lähenee. Kaipaan ihmisiä, toivottavasti hekin myös kaipaavat minua.
 
 
 
 Olen myös ihmetellyt, että minullahan on vain 10 seuraajaa täällä blogissa, mutta näyttää että moni tulee silti lukemaan tätä. Kysynpähän vain, mikä saa teidät kiinnostumaan lukemaan omaa elämääni, mun tarinoita, katselemaan kuvia? Olisi vain kiva tietää.. Jos uskallatte, pliis kertokaa vastauksenne anonyymina tai ihan omalla nimellä, I'm curious!

xoxo


4 kommenttia:

  1. Mä katsoin ekaksi että olet kyninyt tukan lyhyeksi - ei paha niinkään..=)
    Osanotto ystäväsi poismenoon - toiv. ei mitään traagista.. Mukavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei, kyllä se pitkä heviletti täytyy olla ;) Voin kertoa sinulle serkkurakkaani, että Tessalla oli synnynäinen sydänsairaus ja siihen sitten :( Oli kait saanu jonkun infektion tai jotain, oikein muksaa viikonloppua sinnekin!♥

      Poista
  2. On kiva seurata kun tollanen nuori nainen etsii omaa tietään kohti unelmiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis!♥ Välillä sitä ihmettelee itsekin, että mihin tää elämä oikein vie mennessään.

      Poista