maanantai 7. huhtikuuta 2014

All the prayers My despair Couldnt bare To wait for you No more

Heipsan! Se on viikonloppu vietetty, sekä maanantainen vapaa. Perjantai meni vapaalla. Lauantaina, sekä sunnuntaina olin töissä ja lauantaisen työillan jälkeen suuntasin kohti hakunilan Viva Mariaan. Siellä esiintyi akustinen coverbändi Trio Goodstuff, jonka jätkät tunnenkin jo entuudestaan, olenhan heidän "hovikuvaaja", todellinen hovinarri!



Ilta meni loistavasti ja kivaa oli, kiitos pojille.♥ Kuinka moni saa tosissaan olla kuskina bändille, joka loistaa lavalla? ;)

Sunnuntaina meninkin illaksi töihin ja oli todella tylsää... Sunnuntai-illat, huoh. Aika ilmaista rahaa, jos minulta kysytään. Tänään maanantaina olen ollut liikenteessä aamupäivästä lähtien, kävin *ehehehe* Viva Mariassa moikkaamassa kälyäni Minnaa, jonka jälkeen suuntasin Kotipellolle moikkaamaan serkkuani Tannia.

Kotipellolta suuntasin suoraan kotiin syömään, kauppaan ja sen jälkeenkin läksin Minnalle. Sitä ihmistä on aina vaan niin mukava nähdä ja samoin lapsia! Kuusivuotias Aatupoika tokaisi minulle "Ootpas sä laiha", kun hän tosissaan vain halasi minua. Niinpä niin! Sieltä suuntasinkin porukoille. Hain sieltä kakkuvuoan, isänperintöä, (pääsiäiskoristeita), pesuainetta ja laskun. Sieltä suuntasin kotiin ja olenkin nyt tässä kirjoittelemassa teille tapahtumiani. Tein pari testiä mtv.fi sivuilla tylsyyden huipuksi ja en voi muuta sanoa, kun että tunnistan taas itseni näistä...

Viisas valas

Olet sielultasi valas, merten lempeä jätti. Äänesi kantaa kilometrien päähän, vaikket edes korota sitä; joudut harvoin konflikteihin, ja ratkaiset ne mieluiten lempeästi.

Et etsi riitaa etkä valokeilaa, vaikka se tarkoittaisi, että olet toisinaan se, jota ei huomioida.

Silmäsi ovat kenties pienet, mutta sydämesi valtava. Näetkin asiat mieluummin sydämelläsi silmien sijaan.


Olet luotettava ystävä

Sinä jos joku tiedät, mitä hyvä kuuntelija tarkoittaa. Vaikka sinulla olisi huono päivä, olet aina valmis antamaan aikaasi ystävälle, joka kaipaa kuuntelevaa korvaa. Kuuntelemisen hyveesi on korvaamaton ja se tulee auttamaan sinua luomaan kestäviä ystävyyssuhteita jatkossakin.

Muista, että sinäkin tarvitset joskus kuuntelijaa. Etenkin vaikean paikan tullen on tärkeää, että pidät mielessäsi omatkin tarpeesi ja asetat ystäväsikin joskus kuuntelijan asemaan.


Oikein mukavaa loppuviikkoa teille!

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti