tiistai 13. elokuuta 2013

Trouble, trouble, drink it down Like a king, I take the crown

Hei, tässä olisi teille taas yksi turhaakin turhempikin postaus, mutta kirjotetaanpa nyt vaikka muodon vuoksi. Eilen Maanantaina kävin Opteamilla infotilaisuudessa keskustelemassa, miten Opteam toimii. Sen jälkeen menin ystävälleni Pinjalle. Katsomaan hänen ihanaa kissaansa Martinia ja asensin sille verhot ja laitoin sille ruokaa. I am a good friend. ☺ Tänään siivosin mun huoneen aivan ylisiistiksi, vaihdoin lakanat ja ties mitä, äitiä ressaa... Mulla vaateongelmia, ens viikolla reissuun ja aion voittaa itseni ja ressini, enää ei saa ressata! Sain kuulla myös tänään ihania vauvauutisia.♥

Eilen tuli True Bloodin kuudennen kauden toiseksi viimeinen jakso ja se oli yhtä itkemistä sen tunnin aikana. Mä en kestä, mutta se sarja on vain mun makuuni liian hyvä!
Siinä riittävä GIF sarja tällä kertaa, mutta siis Terryn hautajaiset (anteeksi spoilaus). Ei vaan pysty...

Eilen kuuntelin myös pitkästä aikaa Porcelain Blackia, kun huomasin että sille oli tullut uusi biisi nimeltä "mama forgive me" helvetin hyvä! Kuulin Porcelain Blackista ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun sattuman varaisesti luin seiskasta, että se seurustelee Bam Margeran kanssa. 

tästäkin on aivan liian kauan!
Samoin myös kuuntelin Lady Gagan uusimman sinkkubiisin "applause" siis aivan täydellinen! Jotenkin myös Popmusiikin kaunottaret iskee muhun, vaikka kuuntelenkin eniten hevi metallia ja rokken rollia! 

Sofi, Lady Gaga ja Porcelain Black ♥♫

xoxo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti