sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Get another bottle out Let's shoot the shit, sit back down

- Sunnuntai ja huomenna töihin. Koko päivän olen vain manannut mielessäni, kun ei ole motivaatiota. Helvetten! Ninja lähti tänään kotiin ja täytyy myöntää, että tulee aina ikävä sitä pöljää. Okei ensi viikonloppuna näen sen taas, koska on neidin 2.v synttärit♥ Tylsyyttäni chättäilin taas Facebookin ihmeellisessä maailmassa tänään ja päädyttiin ystäväni Petran kanssa siihen tulokseen, että näemme tänään kaupungille.

Sitä ennen pummin äidiltä rahaa, *ehheehe* only because, koska huomenna alkaa ne duunit ja tarvitsin työvaatetta, koska olen hoikistunut niin paljon, osa vaatteista ei näytä kovin hyvältä enää mun päällä. Mutta en löytänyt kuin mustan hupparin ja yhden t-paidan. Oikeasti, nykyään kaupan vaatteet on sellasia 50/60, joko ne on ihan kamalia tai h*lvetin hienoja!

Tää huppari on siis M kokoa ja en oikeesti muista, että milloin viimeksi olisin voinut ostaa sen kokoista hupparia tai mitään vaatetta!




Ja niin mentiin siis tosiaan Hard rock cafeeseen, se on tosiaan meidän home sweet home. Ja ei h*lvetti, näin siellä JOHANNA TUKIAISEN ja sen siskon JULIAN! Ja niiden frendin, joka näytti vähän Olli Herman Kosuselta, mutta se oli 1000000 pahempi! Mutta meillä vaan oli Petran kanssa ihan h*lvetin moinen nälkä ja ruoka nyt maistuu aina, etenkin, jos se on hyvää! 
Tämä kuva tuli otettua sen jälkeen, kun olin lähdössä kotiin päin.
 En kyllä edelleenkään kestä sitä Tuksua.. Sekin vielä, että Julia ja se sen frendi tuli pummaamassa meiltä tupakkaa, u kidding me? En ole tänä iltana muuten kamalasti tehnyt asioita. Tulin kotiin ja jotenkin... Tuli puheeksi Elvis ja olen nyt koko illan kyylännyt tässä sen kuvia ja tajunnut, että kuinka h*lvetin kuuma se on ollut joskus, kelatkaa! 




Jäbällä on ollut ihan h*lvetin hyvä perse!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti