perjantai 13. helmikuuta 2015

Rosary blue...

Hei kaikki! Olin siis viime viikonloppuna Ruotsissa rakkaan äitini ja mummoni kanssa. Lähdimme torstaina ja palasimme takaisin lauantaina. Nyt siis aika kertoa loistavasta matkasta, joka onnistui ilman mitään ongelmia.♥


Astuimme laivaan ja oli aika etsiä hyttiä. Minä itse kärräsin mummoa pyörätuolissa ja ei mitään ongelmaa sen kanssa liikkumisessa laivalla. Menimme hyttiin, jätimme tavaramme sinne ja oli aika kierrellä jo laivaa, menimme juomaan kahvia ja katselemaan muuten vain menoa ja meininkiä.

Pelattiin tottakai perinteisesti bingoa ja meitsi voittikin, jopa 15€.
Vähän ensimmäisen päivän ruokia, ai nam!♥

Minä ja mummo.♥
Ekana iltana kävimme siis tosiaan syömässä, pelasimme bingoa, kiertelimme tax free myymälässä ja kahvittelimme. Laivareissu siis sujunut jo menomatkalla hyvin. Ruoka oli äärinmäisen hyvää ja niistä ruuista laitoinkin jo kuvia tuonne alkuun.↑ Ensimmäisenä iltana shoppailimme ja pelasimme pelikoneita, rentouttavaa.

Äiti ja mummo pelailemassa.

Oli aika mennä nukkumaan ja yöllä herättiinkiin naapuri hyttiläisten metelöintiin, jotka vietti käytävällä aikaa. Äiti kävi vähän komentelemassa niitä, että olis hiljempaa siellä käytävällä ja lopettaisi mummon pyörätuolilla leikkimisen. Eräs niistä nuorista herroista oli sitten tokaissut päissään, että: Kukaan ei ole koskaan häneltä mitään ottanut pois. Voi jestas! Tainut olla rankka lapsuus.
Seuraava aamu alkoi kahvilan erittäin hyvällä aamukahvilla ja aamupaloilla. Samalla meidän keskustelimme niitä näitä ja mummo tokaisi kyllä minulle maailman häröimmän sanonnan ikinä! En tiedä, oletteko te koskaan kuullut tällaista, kun: "Edessä ku kettu, takana ku vittu". En viitsi kertoa, mihin tuo sanonta liittyi, ettei kenellään tule pahamieli.

Tukholmassa aurinko paistoi, lämpöasteita oli +2, mutta tuuli kyllä teki siitä paljon kylmemmän.





Enemmän kuvia löydätte toki tutuilta sivulta jo: http://hannamarijohansson.kuvat.fi/kuvat/Tukholma+06.02.2015/

Ruotsista lähti paljonkin asioita mukaan ja Tukholman kaupunki näytti yhtä tutulta, niin kuin aina ennenkin. Kävin ne tietyt kaupat läpi, joita olin pyöritellyt mielessäni.

Joku ihana kauppa vanhakaupungissa!♥
Tuliaiset loppupeleissä.♥
Maista tultua, olimme jo nälkäisiä, joten päätimme mennä syömään ja samalla myös Tax Free shoppailemaan, taas. Eihän kaikkea saa jättää yhdelle päivälle!

Herkuttelua!
Buffa aamupala, laivan parhaimmistoa!♥
En oikein hirveästi keksi sanottavaa enää tälle reissulle. Kaikki meni loistavasti, laivalla ei tapahtunut mitään katastrofaalista. Mummolta oli tullut kotona onnenkyyneleitä. kun äiti oli saattanut hänet kotiin. Minullekin mummo oli lähettänyt ystävänpäiväkortin, jossa luki: "Ipanalle. Kiitos ihanasta, ihanasta matkasta". Tuli aika no words meininki.

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti