tiistai 6. tammikuuta 2015

Losing my insanity

Heissan! Nyt saan nauttia kolmesta vapaapäivästä ja tämä päivä on jo toinen niistä kolmesta. Olen ajatellut tässä blogia kirjoitellessa samalla siivota huusholliani viikonlopun jäljiltä. Meitsikin on jo sellainen duunari tässä iässä, että ei kyllä hirveästi tämä 20.v nuori nainen juuri ulkona käy viihteellä. Nautin vähän erilaisista asioista enemmän. En tiedä voiko työntekoa sanoa nautinnolliseksi, mutta hauskaahan se välillä on.

Viikonloppuna painoin duunia ja lauantaina sainkin aivan ihanan vieraan minulle yökylään. Se on karvainen, kiltti ja maailman suloisin otus. Hän on siis veljeni sekarotuinen koira Hukka.!♥




Seuraavana päivänä (sunnuntaina) pitikin herätä aikasemmin, koska a) Hukka piti viedä pissalle ja oli aika ryhtyä karjalanpaistin tekoon, koska pari työkaveriani oli tulossa luokseni syömään samana iltana.



Aamulla laitoin puol 9 maissa karjalanpaistin uuniin, touhusin siinä hetken, käytin Hukkaa pidemmällä lenkillä ja kello 12:00 mun pitikin olla jo töissä. Jätin Hukan uunivahdiksi. Uuni sai olla miedolla lämmöllä siihen asti, että pääsin kello 17:00 jälkeen kotiin. Siellä se paisti sai siis muhia 8h. Kun olin päässyt kotiin, pistin perunat kiehumaan ja uunijuurekset uuniin. Sillä välin vieraat ehtikin jo tulla, tai no.. Suvi haki mut töistä avomiehensä kanssa, jotta pääsisin nopeammin kotiin. ☺

Siinä se ny on.
Tytöt kehuivat ruokaani, eikä kenenkään tarvinnut lisätä suolaa tai mitään. Täytyy sanoa, että olihan se aika herkullista! Liha oli ihanan mureaa... NAM! Tässähän meinaa tulla jo uudestaan nälkä, kun tätä kirjoittelee. Ruoan jälkeen joimme jälkkärikahvit ja pelailimme, meillä oli vähän vinettoa mukana ja pelailtiin lautapelejä. Rentoa meininkiä. ;)

Tässä muuten joka kuukautisen kuvahaasteen kuva, tulen aina kyllä vähän liian myöhässä näiden kanssa. :<
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti