maanantai 15. joulukuuta 2014

I wonder if we'll smile in our coffins while loved ones mourn the day.

Olisi taas aika kertoa kuulumisia. Joulukuu on ollut ihmeellistä aikaa, kaipaisin lunta vain maahan ja olisin tyytyväinen. On tapahtunut muutama hyväkin asia tässä kuussa, vaikka nyt vain yksi sana ahdistus on kuoriutunut sisälleni, mutta onneksi on tapahtunut niitä hyviä asioita, jota kannattaa miettiä. Niitä tulevia ja menneitä eiks je?

Eräänä päivänä rakas työkaverini tuli käymään. Olin aikasemmin tässä ollut hänen luonaan Partylite kutsuilla, joka on siis kynttilähommia ja tilasin sitten muutamat ihanat kynttilät, jotka tulikin mun luo muutama viikko sen jälkeen.♥

Tilasin tällaisen aivan ihanan pöllön.♥

Tällaisia kynttilöitä myös, kuva on poimittu Partyliten omilta sivuilta, koska oma kuvani oli aika huono. Tuoksut ovat mahtavia!♥
Tilasin veronpalautusrahoilla  itselleni pitkästä aikaa uusia vaatteita EMP verkkokaupasta. Oli ihanaa herätä yövuorojen jälkeen, kun yksi iso paketti tuotiin minulle suoraan kotiovelle.

2x Volbeat paita, Johnny Cash paita ja Volbeat juliste.
Tässä vielä mun ihana juliste.
Sain työkaverilta kokonaisen kakun, koska jaksoin tehdä hommia niin ahkerasti, kun itse hän selvitti että mitä tehdä, koska meillä siis tosiaan katkesi sähköt mittarikentiltä, kun oli myskyisiä säitä.
Sain värjättyä tukkani viime torstaina ja tein sen tosiaan tällä värillä, koska Tokmannilla ei ollut sitä toista preferencen väriä, jota viimeksi havittelin.
Kaivelin koneelta vanhoja kuvia itsestäni ja jestas, kun ihminen voi muuttua paljonkin vuosien varrella. Kuvat ovat vuosilta 2011-2014
Viime viikonloppu oli aikamoinen, koska lauantaina olin rakkaan ystäväni Pinjan kanssa katsomassa sellaista super coolia yhtyettä kuin Dimebag Beyond Forever 2014 Nosturissa ja ai että!♥ Jos moniavioisuus olisi Suomessa voimassa nii kyllä huolisin kaikki miehet siitä bändistä itselleni. ♫♥





Kolme tuntia pelkkää Panteraa oli parasta vähään aikaan mitä mulle oli voinut tapahtua. ♥♫ Hyvää musiikkia ja sitä jäätävää kreisibailaamista. Wow! Sain matkaani aarteita sieltä keikalta myös. Palasen Nico Hartosen housuista, vesipullon ja kokonaisen settilistan, joka sisälsi kaikki 28 biisiä!

Sunnuntaina sitten kävinkin Pinjan kansssa Ikeassa ja en oikein tiedä oliko se hyvä? Vai huono ajatus, mutta rahaa sinne paloi ainakin!

Pöllöm parit pussilakanat, muovilaatikon tukkatuotteille ja kippoja ja sekä siskolleni joululahjan, mutta en halua paljastaa sitä tässä.;)
Sain ihanan joulutähden äidiltä, joka on tilattu Tervalammelta asti.

Lauantaina valmistauduttiin illanviettoon.♥♫

Minä ja rakas ystäväni Pinja.♥

mummolassa.♥

Kaupassa oli aivan ihania kukkia!♥


xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti