sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Sitten kun kukkanen kesän on nähnyt, hajoo se maahan multaan.

Hei kaikki, eipä ole taas johonkin kuukauteen postattu, paljon on tapahtunut, joten joutuu vähän niin kuin kuvien peruustella katsomaan, mitä kaikkea sitä on taas touhuttu. Kiitoksia jo etukäteen kärsivällisyydestänne, kuka tätä sitten ikinä lukekaan! ;)

Lamppu Anttilasta, OVH 40€ tarjouksesta 10€
Maalattu hyllyni!♥
Olin päivittänyt jo hylly - sekä lamppukuvan aikasemmin jo tänne blogiin johonkin luonnokseen, mutta sitten se onkin jäänyt jo melkein kuukaudeksi tänne lojumaan, eli nyt on helpompi aloittaa vain "alusta".

14.10 olin valokuvailemassa ystäväni Petran kanssa taas Kruunuvuoressa, jossa olin käynyt edellisen kerran viimeksi toukokussa.



Tuossa pari otosta siltä reissulta ja lisää kuvia pääsette tottakai katsomaan omilta valokuvaussivuiltani: http://hannamarijohansson.kuvat.fi/kuvat/Kruunuvuori+14.10.2014/ On se hassua nähdä, miten jokin luonnossakin oleva paikka ehtii muuttua niin paljon muutaman kuukauden ajan.

 


Muuten elämässäni ei ole tapahtunut mitään kummallista, töitä on riittänyt ja sen sellaista. Kävin äitini kanssa enoni exän (Kipa) luona ja otin muutaman kattikuvan!



Pientä shoppailuakin on ollut ilmassa, kuten uutta takkia ja sen sellaista.

29,95€ New yorker
  Omat synttäritkin ehdin viettää ja olihan ne aika muikeat! Lauantaina (25.10) vietin kavereiden kesken ja ei ollut kuin muutama hassu ystävä, mutta nekin oli kyllä sitäkin rakkaampia!♥

Itse juhlakalusto!
Sunnuntaina (26.10) oli sitten vanhemille ja sisaruksille, mummeille yms. Kakkukahvit.. Pienessä pöhnässä ja darran pohjassa pistettiin huusholli edellisillan sotkujen  jälkeen siistiin kuntoon ja kakkuja koristeltiin yms.

Meitsin kakku!
Äiti väsäs voileipäkakkua, savulohi, OMNOM!
Täytyy sanoa, että olin myös osittain loukkaantunut, koska vanhin isoveljeni ei saapunut paikalle, eikä myöskään hänen vaimokkeensa lapsineen. En myöskään ollut varma tulisiko oma isosiskonikaan, ajattelin vain että: "Tosi kiva, kun omat sisaruksetkin feidaa, kun nuorimmainen täyttää pyöreitä :/." Oma siskoni kumminkin saapui ja viipyi yllättävän pitkäänkin, olin todella kiitollinen.♥☺

Viikko on kulunut synttäreideni jälkeen leppoisasti. Torstaina olimme Eilan päivä kahveilla >



 ja perjantaina (halloweenina) olin ystäväni Petran kanssa ulkona syömässä pitkästä aikaa ja vietimme mukavan tyttöjen illan!♥

Low like snakes♫♥

Me siiderit!♥
xoxo

Ps. Ettei tule liian pitkä postaus, jatkan huomenissa niistä asioista, joita en nyt muistanut tähän laittaa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti