torstai 12. kesäkuuta 2014

Something has died that once lived inside..

Milloin tämä murehteminen oikein loppuu? Nyt murehditaan rahasta siis... Se kirottu asia, jota ei koskaan tule olemaan tarpeeksi, vaikka kuinka tekisit töitä! Sitä miettii, kun tunteja on on niin helvetisti, mutta silti ei tule tarpeeksi euroja pankkitille €€€€... Ymmärrettävää on, että vuokra ja laskut pitää maksaa, mutta entäs sen jälkeen? Jollakin se on elättävä, ehkä velkojakin joskus maksettava, mutta onko kukaan ajatellut sitä, että itseänsä pitäisi välillä hemmotella, ostaa jotain pientä kivaa kaupasta? Minun tekisi nyt mennä Anttilaan ja hemmotella itseäni parilla uudella elokuvalla, mutta kun en vaan voi! Laskuja vielä tulossa ja neljä viikkoa pitäisi jollain elää, valmistautua yllättäviin menoihin! V*TTU!! Ja ihmiset miettivät, miksi olen nykyään koko ajan niin allapäin, koska mua ressaa! En tiedä onko se vain minä? Vai onko kaikilla käynyt tämä sama, kun ovat ensikertaa muuttaneet omaan kotiin. Että koko ensimmäinen vuosi rahan kanssa on yhtä pilkunviilaamista?

Olen miettinyt taas myös sisustusideoita kotiini, ehkä sittenkin maalaisin tuon minun perintökaappini valkoiseksi.. Pyyhkäisee vain suurimmat liat pois ja ottaa märällä vedellä vanhempien sisarusten tarrat ja lukujärjestykset pois, veitsi apuna kenties? Etsisi jostain valkoista maalia, ellei kellään ole tarjota ja sutii päälle vain! Kunhan löytyisi tuollekin työlle vain aikaa! Haluaisin saada tauluja seinälle, mutta siihen tarvittaisiin jonkun apua, televisiotakin pitäisi siirtää, niin paljon tekemistä!! Ehkä mä voisin alkaa rauhoitella mieltäni, hengittää syvään ja ajatella vain, että kaikki kääntyy vielä parhain päin... Toivottavasti. 

wikipedia, Herttoniemen Kartanon historia.
Ninja♥
Koti
Tänään kyllä sain rauhoitettua mieltäni, kun kävin kuvailemassa vaikka tuolla satoikin vettä kuin Esterin perseestä! Kuviani pääset siis katsomaan tästä linkistä > http://hannamarijohansson.kuvat.fi/kuvat/3/ Kävin Strömsin kartanolla, joka sijaitsee täällä Roihuvuoressa, sekä Puotilan kartanolla ja molempien historiat liittyy Herttoniemen kartanoon... ☺

xoxo

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä :) usko pois, asioilla on tapana järjestyä! Oot fiksu ja nätti likka. Kaikki kääntyy vielä parhain päin ja myöhemmin vaan naureskelet tälle stressaamiselle.. Nyt kun oot viel nuori niin nauti siitä!! :) T. Blogiisi koukkuun jäänyt lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Välillä sitä vaan tuntuu, että kaikki kaatuu niskaan ja tiuskit ystävillesikin turhaan, ehkä tää tästä! Viedään loma kunnialla loppuun :)

      Poista