perjantai 10. syyskuuta 2010

That is a my dream! What the fuck is yours?

Okei.. Haluaisin kerrankin kirjoittaa tekstin unelmistani! Jos se olisi edes sen arvoista *hehehhe* 
     Siis unelmani.. Ensiksi kun olen käynyt kouluni loppuun työskentelen Suomessa hetken. Sitten alan suunnittelemaan muuttoa Los Angelesiin Californiaan AMERIKKAAN! 
Amerikassa alkaisin työstämään omaa baariketjua, JOSPA se vaikka menestyisikin! Baarini olisi hyvin Suomalainen ja nimeksikin tulisi FinnStar joka on minulla Blogspot nimessänikin! 



Amerikassa eläisin elämääni josta olisin aina haaveillut. En haluaisi muuttaa sellaiseen isoon "kartanoon", jossa olisi kaikki. Haluaisin oman kerrostaloasunnon, jossa olisi tyyliin 3 huonetta ja keittiö! Avokeittiö olisi aika Avot!! Asunnon EI tarvitsisi olla ihan 2000 lukua, koska tykkään vähän vanhemmasta tyylistä! Maalit saisivat olla vähän rupsahtaneet, koska uskoisin että minulle tulisi paljon tauluja seinille, jotka peittäisivät ne! 











Haluaisin baarini mahdollisimman lähelle Kat Von D:n High Voltage tattoo studiota! Baaristani tulisi mahdollisimman suomalainen ja pohjoismaalainen, mutta silti siellä olisi hiukan jenkkivivahdetta! Mietin aluksi, että siellä EI olisi mitään ruokamahdollisuutta, että se olisi pelkkä baari, että ei ruokaa. Mutta kun ajattelin sitten asiaa uudelta kannalta, että PAKKOHAN siellä on ruokaa! Koska alkoholia nauttivan ihmisen KANNATTAISI syödä välillä. Siellä olisi kotimaisia ruokia ja sitten amerikkalaista. Esim: Hampurilaisia - tai tacoruokia! Siellä olisi seinillä tauluja maisemista ja julkkiksista ja kaikesta! Keittiö olisi mahdollisesti avokeittiö ja sitten olisi baari siinä vieressä. Samalla siellä voisi olla pieni lava, jossa voisi esiintyä Underground bändejä ja toivottavasti suurempiakin bändejä!! Haluaisin myös sinne pienen tatuointi nurkkauksen, jossa hyvä ja yksi rakkaimmista ystävistäni Taika-Kukka olisi töissä!




Pieni terassi kadulle olisi kanssa todella mahtava! Siellä saisivat ihmiset nauttia raikkaasta ilmasta ja auringon paisteesta!

Ja olikohan muuta? Ei tainnut olla!! Kirjotan sitten lisää, jos tulee vielä jotain mieleen painuvaa! Tässä oli siis tämä blogi merkintä! Kiitos ymmärryksestänne!
That's so rad!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti