maanantai 30. maaliskuuta 2015

Can't fight this feeling...

Tässä on taas mennyt jo yksi kokonainen kuukausi melkeinpä ja en ole mikään saanut mitään kirjoitettua. Paljon on kyllä taas yhdessä kuukaudessa ehtinyt tapahtua. Niin hyvää kuin huonoakin, mutta enimmäkseen hyvää.

Rakas kummilapseni täytti 4.v 1.3
Joka kuukautinen kuvahaaste (kuvaa muokattu). ;)
pala kotia.
helsinki
Naistenpäivänä en saanut kuin tämän yhden kukan meidän lähi K-kaupasta.
Jonkinsortin turistibussi Helsingissä.
Aikainen aamu Herttoniemessä.
Rakas kummilapseni.♥

Kummajaiset liikenteessä.
Aikainen aamu Kruununhaassa.
Starbucks.♥
Soundcheck.♫
Baby Jane @ Gloria 20.3.2015

Baby Jane @ Gloria 20.3.2015
Suvilahti.

Herkuttelua, pizzaa ja elokuva.♥
Alexi Laihon nimikirjoitus.. Kyllä, mulle tuli fanityttökohtaus!♥♫
xoxo

Ps.
Totuus sattuu..

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Let me dream about you.

 En ole paljoakaan taas minun kodista puhunut, kovasti minulla on sisustusideoita päässäni, mitä haluaisin. Tiettyjä huonekaluja, joista haaveilen. Noh, mutta... Enhän minä ole kun vuoden tässä asunut, joten onhan minulla vielä aikaa *kröhöm*.

Ensimmäisenä minulla olisi taas mielessä tuo isäni perintökaappini. Ongelma sinänsä ei ole itse maalaaminen vaan hiominen. Koko kaappi tottakai pitäisi tyhjentää (jestas sitä tavaran määrää), muutenkin vähän liimailla, ruuvailla yms. Sitten maalata.

Tässä siis kaappi kokonaisuudessaan, olisihan se tuunausta vailla. Valkoiseksi ajattelin ja alkuperäiset ovinupit säästää, koska ruuvit niissä on aika pienet, joten on hankala löytää mistään samankokoisia, erilaisia nuppeja.

Liimaa kaivattais.
Uusista verhoista haaveilen, sekä olohuoneeseen että keittiöön. Tuossa värimaailmaa, yksitoikkoista. Keittiöön voisi myös sopia lilahtavanharmaat tai jotain sinnepäin.
Erilaisia kehyksiä haavailen myös, tuollaisia vanhahtavia, erivärisiä, muotosia. Niihin ajattelin laittaa itse valokuvaamiani kuvia, jotka sitten nuo kaikki menisivät keittiön seinälle.
Yksi nojatuoli olisi aivan ihana tuohon ikkunan edustalle tai vastapäiselle seinälle, ennemmin olen miettinyt ikkunaa. Jos ei olisi kovin korkea selkänojakaan, nii olisi aivan bueno, saisi tännekin huoneeseen lisää istumatilaa.
Uudesta keittiön matosta olen haaveillut jo pitkään. Nyt minulla on siellä äidiltä saatu valkoinen räsymatto, mutta se ei enää oikein säväytä enää sitä keittiötä. Keittiössäni siis hallitsee värit, musta, valkoinen ja harmaa, jossa on ripaus violettia, pinkkiä, ruskeaa ja sinistä. Toivoisin maton olevan myös isompi kuin nykyinen, koska keittiöni lattia on aikas kylmä, niin matto varmasti lämmittäis huomattavasti enemmän kylmiä varpaitani.

Kovasti haaveilen myös keittiöön seinäkellosta. Vaikka eletäänkin digiaikaa, arvostan silti myös analogisia kelloja. Ei sitä aina kerkiä näprää ruokaa tehdessään esim. Joten olishan se kätevää katsoa seinäkellosta aikoja, kauan jonkun pitää olla uunissa, tai makaronien yms. kiehua. Seinäkellot rocks!
Haaveilen myös uusista pyyhkeistä, niitä on itselläni tällä hetkellä aika vähän, hyväkuntoisia sellaisia ja eräs lempparipyyhkeistäni taisikin jäädä Mikkeliin viime kesänä, milloinkohan saan sen takaisin?


Haaveilen myös kotiini akvaariota, itse olen aina kotona elänyt akvaarion kanssa. Akvaario on muutenkin rauhottava elementti sisustuksessa ja kalat on kivoja. Yhtä lailla akvaarioitakin saa sisustella niin kuin omaa kotiaan, oman maun mukaan. Kalat on muutenkin kivoja.♥

xoxo