keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Learning to die!

Olen yrittänyt aloittaa tätä postausta jo monesti ja yrittänyt vielä lopettaa tämän yhtä monesti järkevin sanoin ja lausein, mutta enpä ole taas siihenkään pystynyt. Parisen viikonloppua taas hurahtanut ja kolmaskin olisi edessäpäin... 

"Viikonloppu on ohitse ja on taas aika palata arkeen. Perjantaina minulla piti olla vapaapäivä, mutta päädyinkin Kruununhakaan aamuvuoroon, kello soi viideltä ja olinkin jo 6:30 töissä, auts. Siinä sitten työntouhussa koko päivän, eväätkin olin unohtanut kotiin, mutta olinpas syönyt hyvän aamupalan, niin ei ihan heti ollutkaan nälkä."

Ruisleipää ja jogurttia, omnom!
Minun piti päästä listojen mukaan 12:00 töistä, mutta se "oikea" aamuvuorolainen oli sopinut esimiehen kanssa, että pääsisi n.13:00, koska esimiehellä oli lääkäri, mutta noh... Pääsinpäs kello 14:00 ja silloin se nälkä todella iskikin, odotin vain pääseväni kotiin syömään ja söinkin kyllä vatsani täyteen, niin että teki kipeää.
Kävin keskiviikkona myös ostamassa itselleni puhelimeen uuden laturin kun edelliset hajosivat taas, kerta toisensa jälkeen. V*TTU!
 Olimme myös Minnan kanssa suunnitelleet, että menemme yhdessä On the rocksiin, mutta eipäs mentykään. Osasin kyllä  jo arvata että hän sanoo ei, joten ei jäänyt niin pahamieli, vaikka vähän ärsyttikin. Noh, keksin sitten itselleni muuta puuhaa ja piristykseksi Minna soittikin minulla vielä illalla, että koska meidän ilta menikin ihan vituiksi, niin olisinko jaksanut mennä niiden luokse istumaan iltaa, kyllähän se minulle passasi. Söimme subia, joimme pari olutta ja katselimme telkkaria, täydellistä. 

Lauantaina päätin extempore lähteä Minnan, muksujen ja Minnan vanhempien kanssa seurasaareen. Mikäs siinä, aurinko paistoi syyskuisena päivänä ja oli lämmintä. Olimme tehneet itse eväät ja hitto että maistuikin hyvältä.


Seurasaarireissun jälkeen oli aika palata kotiin ja illalla meninkin kuskiksi ystävilleni, koska juhlimmehan me ystäväni Petran synttäreitä.♥  Olihan bar bäkkärissä The 69 Eyesin keikan viralliset jatkot, niin tulihan siinä nähtyä Jyrki69 ja Bazie, Jyrki jopa laulo, mutta ei kuusysejä... ;) 

Vettähän se vaan oli... ;)
Sunnuntaina oli taas aika juhlia isäpuoleni serkun nuorimmaisen 1.v synttäreitä. Ilmasta kakkua ja muitaki herkkuja, namnam.



"Muuten elämäni on ollut yhtä alamäkeä. Tuntuu, että ystävät kaikkoavat viereltäni, osa ei halua edes tuntea. En osaa olla täydellinen, olen myös tehnyt virheitä elämässäni, eikö me kaikki joskus niitä tehdä? "Kukaan ei ole täydellinen", niin justiinsa, miksi sitten minusta tuntuu, että juuri muut haluaisivat minun olevan täydellinen. En pysty aina parempaan. En ole ikinä elämäni aikana toivonut haluavani lähteä täältä pois, kuin viime aikaisten tapahtumien perusteella. Voin huonosti, oksettaa, on pahaa oloa ja tuntuu että jokin asia vain repisi sydämeni riekaileiksi. Minut on jätetty jo melkein kokonaan yksin, ympärilläni ei ole enää hirveästi ihmisiä, joille voisi puhua. Se on opeteltava siis elämään kokonaan yksin.En ole itsetuhoinen, toivon vain välillä että joku vahingossa ajaisi ylitseni tai jotain."






Tällaisia ajatuksia minulla on ollut mielessäni. Tämä "luonnos" on ollut kuin muistiinpanoja pääni sisältä, päiväkirjamerkintöjä erillisiltä jaksoilta. Nyt viime viikonlopun ja viime viikon aikana elämäni on kuitenkin mennyt aivan päälaelleen ja täytyy, että en muista milloin viimeksi olisin hymyillyt niin paljoa, kuin viime lauantaina aamulla kun heräsin. Tai sitä edeltävänänä perjantai-iltana/yönä.♥

Mutta ennen kuin päästään niihin ilotapahtumiin, on aika kertoa vielä yksi kurja juttu. Mun rakas iPhone5 puhelin meni lopullisesti rikki, eikä mohtafuckin' vakuutus suostu korjaamaan sitä...

Onneksi sain Pinjalta lainaksi iPhone4s:n, jotta en joudu elää tyhjin käsin, mutta onhan se aika vittumaista maksaa tuon näköisestä puhelimestä eikös? Kunhan keksin, mitä tehdä? Luovunko Applesta pois ja siirrynkö Samsungiin, vai odotanko loppuun asti, että iPhone6 tulisi myyntiin, josta olenkin jo niin kauan haaveillut?






Mutta nytten siihen viime perjantaihin. Olin siis to-pe välisen yön töissä, joka meni nopeasti. Nukuin Perjantaina yhteen asti ja illalla olikin sitten automatka Lahteen tiedossa. Piti roudaria kuskata myös paikalle, koska olihan kysessä Profane Omenin akustinen. Bändin jätkät olen tuntenut jo parin vuoden ajan, mutta enpä koskaan ollut nähnyt heitä akustisena ennen, ei huono ettenkö sanoisi. ♫♥

Oli ihana nähdä niitäkin ihmisiä pitkästä aikaa ja etenkin heidän laulajaansa Julesia, koska sekin herra lähtee ensi kuussa back to Brasil ja sitten sitä ei näekään, kun vasta ensi kesänä! Enkö voisi vain pakata laukkuni ja lähteä mukaan?

Minä olin itse koko illan/yön selvinpäin, koska mun piti ajaa sieltä vielä itse kotiinkin, koska mulla olikin seuraavana päivänä iltavuoro. Niin hyvä fiilis, kun mullakin oli, jaksoin todella hyvin ajaa kotiin. Vielä vähän videomatskua keikoilta tähän alas:



Kiitos ja kumarrus, kyllä tämä tästä... 

xoxo

torstai 4. syyskuuta 2014

Rio ohoi!

Kaikkea on taas ehtinyt tapahtua ja kirjoitusintoa ei ole vaan löytynyt, syksy masentaa. Pari viikkoa sitten olin työkaverini luona viettämässä "virkistysiltaa". Siellä oli niin työkavereita kuin kanta-asiakkaita. En muista milloin viimeksi olisin nauttinut olostani niin paljon viimeksi. Syötiin, juotiin, saunottiin ja paljuiltiin, voiko parempaa vaatia? Ystävälläni Mialla ja heidän porukoillansa onkin siis unelma omakotitalo Paloheinän suunnalla..


Sunnuntaina multa leikattiinkin sitten tukka ja täytyy sanoa että, kun muut nauroi vieressä, kostui multa silmät kun pitkä tukka lyheni, tukka jota olen koko ajan yrittänyt niin kovasti kasvattaa..

Pitkä ihana tukka...
Lyhyt ku mikä...

Viikko sen jälkeen menikin hammaskivuissa ja yövuoroissa. Uskalsin silti lääkärifobiaakikkona soittamaan itse omasta tahdosta hammaslääkärille. Pyysin samoja lääkkeitä, jotka sain vuodenvaihteessa kun hampaani kipuilivat. Hoitajat kielsivät antamasta pillereitä ja sanoi, että minulla olisi siellä valmiina lähete röntgeniin. Samantien tokaisin, että enpäs ole menossa, mutta niin... Kyllä mä sinne silti menin viikon jälkeen ja en voi muuta sanoa, että kamalaahan se oli. Onneksi oli äiti mukana.♥♥ Kipuihin btw, kun en saanut toivomiani lääkkeitä, vedin 800mg buranaa + 500mg panadolia.. En voi muuta sanoa, että väsytti, kroppa meni hyvin äkkiä veltoksi ja jossain vaiheessa oli aika pöhnäolo!

Siellä mä olin.. F*ck
 Vietin myös kaverini synttäreitä, mutta fiilistä ei ollut hirveästi juhlia. Olen ollut masentunut, tai no "masentunut" jo jonkin aikaa, tuntuu välillä vain että koko maailma kaatuisi niskaan. Sain silti uusia ystäviä ja ehdin nähdä vähän vanhojakin..
Synttärikukkia ystävälle.♥
Olin myös viikolla lapsenvahtina ja nautin kyllä siitä pitkästä aikaa ja täytyy sanoa, että kummilapseni on kyllä vain paras.♥

Minä ja Ninja.♥
Ihanuus hauva Hukka.♥
 Mulla on myös toinenkin "ongelma". Synttäreihini on reilu kuukausi aikaa, melkeinpä vielä kaksi, mutta olisi jo pikkuhiljaa aika miettiä, mitä sitä tekisi. Täytän pyöreitä ja olisihan se kiva pitää jotkut pippalot. Omassa kotona olisi varmastikin aika ahdasta, joten olen kyllä päässäni miettinyt eräänlaisia paikkoja, jossa voisin pitää synttärini, budjettini on kyllä todella pieni, JOTEN! Jos teillä on jotain ehdotuksia/vinkkejä, jossa voisin synttärini viettää.. :)



SHELLvessaotos.

xoxo