torstai 17. huhtikuuta 2014

Rannalle suurimmat siioistaan tuo huutaen - eivät ne karkaa! Suomusta nuo!

Viikko on sujunut mukavasti, maanantaina näin vanhoja tuttuja, paljon halauksia ja hymyileviä katseita. Olen myös btw päivittänyt valokuvaussivuani, käykääs tsekkaamassa!: http://hannamarijohansson.kuvat.fi/kuvat/ Muuten elämäni onkin sujunut työnparissa, ressi on lauennut ja hyvät fiilikset virtaavat kehoani. Ma-Ke olin Krunikassa ja siellä päivät meni yllättävän nopeasti. Tiistai-illan vietin Minnan kanssa taas, mutta eipä harmittanut yhtään!  ♥
Tänään torstaina oli sitten aika aamulla palata suurtemppeli herttoniemeen! Olin nukkunut jokseenkin vain 4h? Viideltä soi kello ja aamu 7 piti olla jo kassan äärellä palvelemassa asiakkaita, jotka tulevat tyypillisesti ostamaan kahvia ja tupakkaa, osa ehkä jopa aamuisen pullan. Töissä oli rentomeininki:)

Nyt olenkin sitten tänään töitten jälkeen siivoillu ja puunaillu, koska parasystäväni tulee Oulusta kyläilemään luokseni viikonlopuksi ja viettämään pääsiäistä.

Sain tällaisen "arkikuvahaasteen" serkultani Tannilta tuolta Kotipellon mailta. Huomaan, että näitä arkihaastejuttuja on h*lvetti JOKA PAIKASSA! Silti ratkean tähänkin silti, mutta tää onki jännittävämpää...

1/5

Aamutoimistani minulla ei ole oikeastaan kuvia, mutta yleensä se menee niin, että herään, menen pissalle, keitän kahvia, puen päälle, juon kahvia, meikkaan samalla ja sitten mulle jääkin aina hetkisen aikaa, joten saatan avata läppärini tai muuten vain näprätä puhelintani ja ihmetellä, kunnes onkin aika mennä töihin. Töitten jälkeen tänään tulin kotiin kaupan kautta. Aloitin hommani verhojen vaihdolla ja eikös olekin ihanan tyttömäiset ja pirtsakat, itse ainaskin tykkään.

Verhojen laiton jälkeen nukuin kahden tunnin päikkärit, myönnettäköön että nukahdin vahingossa ja 4 tunnin yöunilla ja siihen 8 tuntia duunia, ei ihmekään että väsyttää!


Herkutkin mä järjestelin ja mietin tosissani, että miten saan nuo KAIKKI mahtumaan mun kaappiin, mutta hyvinhän ne näytti sinne menevän.
toiseksi korkein hylly on PELKKÄÄ KARKKIA, jotka olen tosissani vain saanut ja mihinkään en ole törsännyt rahaa. Sipseihin tosin olen *eheheh* :D
Verhotkin tosissani pesin, mutta niistä en nyt ottanut kuvaa ja samalla olen taistellut mun profane omen seinälipun kanssa, kun en ole vaan saanut sitä pysymään seinällä. Muutamat päivät se on lojunu rytyssä television takana ja tänään päätin taas kokeilla onneani ja saa nähdä, kauan se siinä oikein pysyy, ennen kuin se taas putoaa..

xoxo

PS. Mulla on jotain ihme näppyjä, onko rokkoa vai allergiaa? Pitääpi varmaan ensiviikolla tohtorilta kysästä!



sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

burn with me, i'm just an empty shell...

Hei kaikki, on aika palata taas blogin pariin. Viikonloppu sujui loistavasti ja tiedän, että ensi viikonloppu tulee olemaan yhtä loistava! ♥ Paraskaveri tulee Oulusta ja sitä rataa.. ;)

Perjantaina kävin ottaa vähän mustetta iholleni ♥ Tatuointikuume vaivaa vieläkin ja mittari näyttää 1110°c astetta, hitto niitä haluaa vain lisää. Ja olen ylpeä itsestäni, että mua ei vaan hitto vieköön jännittänyt, hyvä minä!

tää tatuointi merkitsee mulle enemmän, kun tuhat sanaa voi sitä edes kertoa.
Myöhemmin perjantaina lähdin Minnan seuraksi Viva Mariaan ottamaan vähän kiisseliä, kerrankin oli mun vuoro ja täytyy sanoa, että se teki itselleni todella hyvää. Taisi sitä muutama värssykin tulla vedettyä siihen mikrofoniin. ♫


Lauantaina näin ihanaa ystävääni Petraa pitkästä aikaa ja kyllä vaan ystävien näkeminen tekee tosissaan todella hyvää, suosittelen jokaiselle. Menimme Petran kanssa kaupungille juomaan coca-colaa, joka siis oli minun ideani, koska noh... Darra! Sain aivan üüber hyvää darrasafkaakin! ;)

Tää sunnuntai on mennyt kotona ollessa, duunipaikalla käydessä ja siivotessa. Kävin myös kaupassa, koska jääkaappini ns. huusi tyhjyyttä. Tein aivan maittavaa ruokaa, kanaa, pastaa, tomaattisoossia ja salaattia, omnomnom! Onneksi siitä riittää mulle moneksi päiväksi. :) Sain samalla tänään allergisenreaktion viidakkoeläin karkeista, ei ollut eka kerta, mutta hitto että harmittaa! KOSKA NE ON NIIN NAMIA!♥

siinä sotkuinen lautanen.

Isältä perinnöksi jääneitä pääsiäiskoristeita, en muista olisiko noita pitänyt olla enemmänkin? Ei varmaankaan, liimaa niihin piti näyttää vähäsen, mutta hyvin piristävät mun keittiötä. Isä siis joskus tuonut nuo äidille saksasta ja nyt ne on minulla, aivan ihania!♥








xoxo

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

You feed me, you need me...

Heippa taas, on aika vähän purkaa omaa stressiä täälläkin. Tosissaan minua stressaa vaan työ, tunnen itseni välillä paskaksi työntekijäksi, vaikka tiedän itsekin, että en sitä oikeasti ole. Noh... Kuitenkin näin on nyt päässyt käymään ja yhdeksäntunnin yön jälkeen ajoin aamulla autolla kotiin ja romahdin lopullisesti sinne autoon, kyynelten valuttaminen helpotti ehkä hiukan oloani, kunnes halusin vain äkkiä kotiin peiton alle. Sisälläni oli jotenkin sellainen tunne, että en vain pysty tähän enään... Esimies soittaa kohta varmasti ja antaa minulle potkut! En usko tuollaiseen, koska ei kukaan halua hyvistä työntekijöistä luopua ja virheitä sattuu, se että osataanko niistä vain sanoa oikein, hiukan nätimmin? Se on aina asia erikseen. Kohta olisi taas seuraava työyö edessä, jonka teemaksi voisin luokitella: "verta, hikeä ja kyyneleitä". Sellainen olo minulla on tällä hetkellä.

Nyt pitäisi vain ajatella positiivisesti, koska huomenna on tilipäivä ja perjantaina - sekä viikonloppuna mulla on vapaata. Saan hermolomaa töistä, jota tosiaan tarvitsenkin ja ens viikolla voin aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä.

Perjantaina ajattelin hemmotella itseäni neulan alla ja lauantaina näen rakasta ystävääni Petraa pitkästä aikaa, ehkä muitakin ystäviä, fiiliksen mukaan, mutta nyt se olisi adios amigos! Viikonlopusta sitten myöhemmin lisääm kun on sen aika.

xoxo

maanantai 7. huhtikuuta 2014

All the prayers My despair Couldnt bare To wait for you No more

Heipsan! Se on viikonloppu vietetty, sekä maanantainen vapaa. Perjantai meni vapaalla. Lauantaina, sekä sunnuntaina olin töissä ja lauantaisen työillan jälkeen suuntasin kohti hakunilan Viva Mariaan. Siellä esiintyi akustinen coverbändi Trio Goodstuff, jonka jätkät tunnenkin jo entuudestaan, olenhan heidän "hovikuvaaja", todellinen hovinarri!



Ilta meni loistavasti ja kivaa oli, kiitos pojille.♥ Kuinka moni saa tosissaan olla kuskina bändille, joka loistaa lavalla? ;)

Sunnuntaina meninkin illaksi töihin ja oli todella tylsää... Sunnuntai-illat, huoh. Aika ilmaista rahaa, jos minulta kysytään. Tänään maanantaina olen ollut liikenteessä aamupäivästä lähtien, kävin *ehehehe* Viva Mariassa moikkaamassa kälyäni Minnaa, jonka jälkeen suuntasin Kotipellolle moikkaamaan serkkuani Tannia.

Kotipellolta suuntasin suoraan kotiin syömään, kauppaan ja sen jälkeenkin läksin Minnalle. Sitä ihmistä on aina vaan niin mukava nähdä ja samoin lapsia! Kuusivuotias Aatupoika tokaisi minulle "Ootpas sä laiha", kun hän tosissaan vain halasi minua. Niinpä niin! Sieltä suuntasinkin porukoille. Hain sieltä kakkuvuoan, isänperintöä, (pääsiäiskoristeita), pesuainetta ja laskun. Sieltä suuntasin kotiin ja olenkin nyt tässä kirjoittelemassa teille tapahtumiani. Tein pari testiä mtv.fi sivuilla tylsyyden huipuksi ja en voi muuta sanoa, kun että tunnistan taas itseni näistä...

Viisas valas

Olet sielultasi valas, merten lempeä jätti. Äänesi kantaa kilometrien päähän, vaikket edes korota sitä; joudut harvoin konflikteihin, ja ratkaiset ne mieluiten lempeästi.

Et etsi riitaa etkä valokeilaa, vaikka se tarkoittaisi, että olet toisinaan se, jota ei huomioida.

Silmäsi ovat kenties pienet, mutta sydämesi valtava. Näetkin asiat mieluummin sydämelläsi silmien sijaan.


Olet luotettava ystävä

Sinä jos joku tiedät, mitä hyvä kuuntelija tarkoittaa. Vaikka sinulla olisi huono päivä, olet aina valmis antamaan aikaasi ystävälle, joka kaipaa kuuntelevaa korvaa. Kuuntelemisen hyveesi on korvaamaton ja se tulee auttamaan sinua luomaan kestäviä ystävyyssuhteita jatkossakin.

Muista, että sinäkin tarvitset joskus kuuntelijaa. Etenkin vaikean paikan tullen on tärkeää, että pidät mielessäsi omatkin tarpeesi ja asetat ystäväsikin joskus kuuntelijan asemaan.


Oikein mukavaa loppuviikkoa teille!

xoxo

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Praise, raise the glass to drink for sickness

Heippa taas, viikko on sujunut työntouhussa ja väsyneinen merkein! Maanantaina paiskin töitä 2h yöunilla, jonka jälkeen vedin kotona 4h päikkärit, silloin mulla ei tullut edes lämmintä vettä!
Tiistaina paiskin edelleen töitä lahkossa..

Keskiviikkona rakas kälyni Minna tuli mun luokse kyläilee kahden nuorimmaisensa kanssa. Ninjalle ja Aatulle tein safkat, esittelin Minnalle kotiani ja se laitto mulle taulunkin seinään, kiitos rakas!♥

Mentiin keskiviikkona Minnan kanssa ulos viettää kahdenkeskeistä laatuaikaa ja noh, kivaahan se oli! Ostin myös silloin itselleni kukkia, neilikat kun oli niin ihania siellä kaupunkimarketissa, jota myös toisella nimellä cittariksi kutsutaan.


 Torstaina taas duunia, duunia ja duunial ainoa piristys että sain taas nääääääääääääin paljon herkkuja!:)
Eilen myös suihkussa ollessani, multa alkoi tulemaan verta nenästä kuin esteriltä perseestä konsanaan. Nyt kun olen selvinnyt syövästä, iskeekö mulle sittenkin kaikki muut vaivat ja taudit? Samalla myös näin duunien jälkeen vanhoja koulukavereita ja olihan se nyt ihanaa vaihtaa pikaisia kuulumisia niiden kanssa.






Tänään perjantaina olen saanut nauttia viikon ainoasta vapaasta.
 Eilen siis tosiaan painelin nukkumaan jo kello puoli kymmenen, heräsin tänä aamuna kahdeksalta, koska sähkömies tuli korjaamaan mun lattialämmityksen termostaatin, ihanaa! Kun sähkömies oli lähtenyt, painelin itsekin takaisin nukkumaan. Herätessäni keitin aamukahvit, pesin pyykkiä, puin päälleni ja lähdin liikenteeseen. Menin Shellille pesemään ja siivoamaan autoni... Oikeasti se on veljeni Hassen auto, mutta kun herra on itse Japanissa, saan minä sitä vähän lainata. Ennen siivoamista ja puunaamista olin käynyt jyskissä ostamassa pienen korin itselleni ja tällaisen taulun.

tähän elämän tilanteeseen tuo teksti vain sopi ja sisällä syrämessäni toivon sen olevan totta!♥

Menin myös Minnalta hakemaan pari hyllykköä itselleni ja voi, että kun pienetkin asiat saavat mut ilahtumaan.

xoxo