torstai 31. lokakuuta 2013

The kinda girl to trip and fall in love

Hei, nyt olisi taas hyvä aika päivitellä blogia (vai)? Minulla oli tässä pari päivää vapaata ja viimeyönä oli minun ensimmäinen yövuoro töissä, silloin oli onneksi rauhallista, joten sai rauhassa tehdä erilaisia juttuja, jotka liittyivät yölliseen toimintaan, kuten siivoamista ja aamuksi pullien paisteluja.

Viime viikon lauantaina minulla oli syntymäpäivät ja numeroita tuli taas mittariin. Yhdeksäntoista vuoteen on mahtunut paljon ja nyt, kun miettii elämääni, en voisi olla onnellisempi.

Ihanien kukkien, keijukaisten ja lahjakortin lisäksi sain vähän käteistä rahaa, jolla ostin itelleni poskipunan, paidan ja maailman ihanimman liivin.
 

tossa näkyy toi liivi ja sen alle olen laittanut nahkatakin, love it!
Syntymäpäiväni oli siis lauantaina, mutta edellisenä perjantaina olin ystävieni keikalla ja ilta oli ihana ja rento.♥ Sain ystävältäni Saralta ihanan kylpyhoitosarjatuotepakkauksen ja minulle omistettiin biisi, onniteltiin todella monesta eri suunnasta ja synttäridrinkkikin tarjottiin! Äidiltä sain myös lahjaksi itselleni uuden talvitakin ja täytyy en ole ikinä ihanempaa takkia nähnyt:
kuva kertoo tosissaan enemmän kuin tuhat sanaa!

Sunnuntaina aika meni sitten ystäväni Pinjan kanssa ja syötiin maittavaa ruokaa, naurettiin itsemme kipeiksi ja muisteltiin hänen äitään.♥ Pinjan luona on vain niin ihana käydä, koska siellä voi vaan nauttia, olla stressaamatta elämästään ja nauraa!


Eilen näin myös Petraa pitkästä aikaa ja ahh, miten omien ystävien näkeminen voikaan olla niin ihanaa, rentouttavaa ja wow. ♥ Jos nämä ystävät ikinä lukevatkaan tätä blogia, niin saavat olla vain iloisia kuinka nautinkaan heidän näkemisestään.


xoxo

maanantai 21. lokakuuta 2013

tahdon olla tatuointi ihollasi, huulipuna huulillasi

Hei kaikki! Mä pelkäsin jo, että en pääse tänään postaan teille, koska Soneralla oli jotain huoltotöitä laajakaistan suhteen, joten meidän internet ei toiminut, paitsi vasta yhdeksän maissa illalla. Miten mä selvisin? Noh aika heikosti ja Simsiä pelaillen!

Mä tein viime lauantaina aika radikaalin ratkaisun, olin värjännyt siis mun tukan ja mun tukka tuntu tosi huonokuntoiselta ja kuivalta, kun se olisi ollut kasa hamppua! No mulla oli iberon hiussakset olemassa ja NAPS mä leikkasin nää ihan itse, aluksi oli vähän "shit" olo, että mitä mä nyt teen, mutta kumpi on parempi? Pitkä ja ihana tukka, joka tuntuu kuolleelta, epäterveelliseltä ja kuivalta hampulta? Vai lyhyempi tukka, joka tuntuu puhtaalta, terveeltä ja hyvältä?

Tukkani on hieman epätaisainen, mutta ei se haittaa, oli toi pitkäkin tukka aika, kummallinen jos niin voisi sanoa? Kunhan tukkani kasvaa pidemmäksi voin mennä vaikka kampaajalle leikkauttamaan sitä tasaisemmaksi tai olla vaan? Keiden hiuksia te btw ihailette? Mä rakastan monien eri ihmisten hiustyylejä, mutta mun suosikki on ehdottomasti Kristen Stewart.

Tässä näette, että ei Kristenilläkään kovin tasainen tukka ole ;)
Siinä oli muutama näyte Kristenin tukasta, joista pidän ja on paljon muitakin sen malleja/tyylejä joita rakastan. Saa nähdä mitä mä tulevaisuudessa omalle tukalleni keksin, saa antaa vinkkejä ja ehdotuksia, että mikä teidän mielestä sopisi mulle.

Tänään mulla oli kolmas työvuoro, oli aika hiljaista, mutta viihtyisää. Huomenna alkaa sitten vilskettä ja vilinää omaavassa paikassa Herttoniemessä, mun työmatka tulee olemaan lyhyt, mutta entäs se itse työnteko? Onko se sitten enää yhtä hauskaa kuin tähän mennessä? Entäs mun tulevat uudet työkaverit? Tulenko mä pitämään niistä, tai pitääkö ne edes musta? Noh sen näkee sitten huomenna ja kerron kyllä teille sitten, että mitä kävi?

Vielä kuvakollaaseja itsestäni ja sitten mun on kyllä pakko painua vällyjen väliin.

nää kuvat on otettu tänään töissä, kiinnitin taas huomion silmieni väriin ja ps. mulla oli maailman huonoin hiuspäivä ikinä!


tässä vähän mun meikkiesittelyjä, silmien väriä ja tukkaa. 
xoxo

lauantai 19. lokakuuta 2013

Moottoripyöräillään mahdottomaan

Hei taas, eilen perjantaina oli sossuille soittamista, siellä käymistä ja sitten ne soitti mulle vielä uudestaan perään, että jotain virkailijan allekirjoituksia. Miksi ne virkailijat ei itse huomannut sitä tai sanonut minulle asiasta? aaaargh, jos sitä sitten maanantaina töitten jälkeen käy vielä siellä ja sitten sais päätöksiä aikaiseksi. Odotan myös Kelan päätöstä, joka on pyörinyt tässä jo muutaman viikon, kun ei sitä rahaa vaan tule.

Onneksi mulla on nyt uusi työ, jossa olen nyt ollut kaksi päivää, viihtynyt oikein hyvin ja ensi viikolla sitten vähän isommalle shellille, kun se kruununhakan pikkushelli, vaikka se aivan ihana ja söpö paikka onkin! ♥

Shell Kruununhaka

eilen #boobs

tänään #boobs
Kyllä toi Shellin paita sopii mulle, täytyy myöntää, huomenna on vapaapäivä ja maanantaina taas jatketaan. Sitten mä siirryn tähän naapuriin Hertsikaan ja työmatka on siunatun lyhyt sanotaanko näin.
Tänään mä värjäsin mun juurikasvun ja toi väri ei oikee tarttunut mun päähän, joten ens viikolla tarvisin helvetisti hoitotuotteita jos aion ostaa uuden värin ja kokeilla värjää tota juurikasvua vielä, mietin vaa eka että millä rahalla ja miten? $$$$$$$$



Preference on aina ollut mulle se luottoväri ja se on sopinut mun tukkaan aina lähes täydellisesti, mutta nyt ihmettelen kovasti, että miksi tämä väri ei ole tarttunut vaikka pidin sitä ainakin sen 20-30min. Onko mun juurikasvu ollut sit liian vaalea, koska tota ei tosissaan suositella vaalealle tukalle tuota tummaa väriä.

Mun piti myös avautua teille siitä, että mua ärsyttää suunnattomasti, että jos sä ehdotat ystävilles, että haluaisit mennä tänne ja tänne paikkaan synttäreillesi, niin ne sanoo vaan, että: "ei mennä sinne, siellä on liian kallista, mennään johonkin halvempaan paikkaan." Hei anteeksi vaan kaikki kaiffat, jonka synttäreillä mä olen joskus ollut, mutta olenko mä ikinä narissut teille jos ollaan menty johonkin baariin, en! Vaikka mua ei kiinnostais se paikka yhtään, tulen silti sinne, koska sinä päätät, ne on sun synttärit ja mä meen vaan synttärisankarin perässä. Joten! Enkö minä saa päättää mun omana synttäripäivänä mihin mennään? Muutenkin stadissa on nykyään joka paikassa suht samat hinnat ja jos ei ole varaa juoda, niin juokoot vaikka jäävettä, so simple! Problem solved! Jos kukaan ei halua mennä sinne paikkaan, mihin mä haluaisin mennä. Niin osaan mä yksikin juhlia, oon aikuinen ihminen sentäs. Ei mulla muuta, oli tääkin aika turha postaus, mutta halusin vaan purkaa teille fiiliksiäni...


xoxo 

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

I may be crazy it's all in my head

Hei kaikki, minulla on ollut tänää paljon ideoita josta postata. Aamulla mä meikkasin ja mietin, että miksi en osaa meikkaa paremmin, osaan meikata ihan ok tasolla, mutta haluaisin oppia laittaa meikkini tummemmiksi, mutta olen aina niin kömpelö käsistäni ja kärsivällisyyteni ei vain riitä. Jos olisin rikas, hommaisin make up artistin itselleni, joka laittaisi meikkini jokainen aamu, opettaisi minulle, miten oikeasti meikata ja erilaisia vinkkejä, joten aina kun olisin ilman häntä voisin itse yhtälailla meikata kasvoni.

Samoin hiusten kanssa, jos olisin edelleen se sama rikas ihminen hommaisin itselleni kampaajan, joka antaisi hyviä hoitovinkkejä, laittaisi tukkani aina kivaksi, kun en itse ikinä osaa tehdä mitään, koska olen niin huono käsistäni. ARGH!

Tossa on noita meikki ja tukka tyylejä mistä pidän, samoin rakastan fiftarityyliä, mutta en halunnut asettaa sitä nyt tähän blogiin. Mun mielestä Halloween on vuoden tyylikkäintä aikaa. Ehkä joku osasi arvatakin sen jo musta, mutta hei c'mon! Mikä juhla voisi sopia paremmin kylmään ilmaan. Mun mielestä suomalaisten pitäisi ottaa myös enemmän irti Halloweenista, tää paikka näyttäis sen jälkeen vaan niin paljon paremmalta!

Kävin tässä wikipediasta lukee, mitä Halloween on merkinnyt kautta aikojen Suomessa ja tällaista tekstiä tuli vastaan:
"Halloween pohjautuu kelttiläisten kulttuurien syksyllä,maanviljelyskauden lopussa vietettyyn vanhan uuden vuoden ja sadonkorjuun juhlaan samnhainiin. Kelttien uskomusten mukaan tämän maailman ja yliluonnollisen maailman väliset rajat katosivat luonnon kuihtuessa ja kuollessa, ja henget saattoivat yrittää houkutella ihmisiä tuonpuoleiseen. Sen vuoksi juhlan aikana poltettiin kokkotulia asutusten ympäristössä, koska tulien uskottiin antavan suojaa henkien hyökkäyksiä vastaan."

"Suomessa vastaava juhla oli kekri. Vainajille tarjottiin juhlaruokaa ja heidän odotettiin kylpevän saunassa. Sieluinpäivän iltana eli kekri-iltana naapurit kutsuivat toisiaan vieraiksi, lihaa syötiin ja viinaa juotiin ja yönvalvojaisia piettiin. Painittiin ja veisata völlötettiin"

Eli ihmiset, ottakaa iloa irti ja nauttikaa pimeydestä. "Welcome home boy."

Tänään mä myös siivosin mun kenkähyllyä ja mun kenkähyllyssä on nyt 21 paria kenkiä. Yhdet talvikengät puuttu siitä, koska ne on jossain muualla ja mietin, että pitäisikö hommata vaikka vähän uusia kenkiä? 

Nää converset mä oon ostanut vuonna 2008, makso sillo ihan perkeleesti ja mietin olisiko aika jo hankkia uudet?

Noi pääkallo VANSIT mä halusin silloin niin kovasti, kun olin ALA-ASTEELLA vitosella, nyt en niillä enää kamalasti tepastele, kun ovat jo niin rikki, mutta en raaski heittää poiskaan ja noi mustat VANSIT oon ostanut pari, kolme vuotta sitten?
tässä näkyy mun kenkähyllyä ja jep! Väri on yksitoikkoinen ja siel on myös kumpparit!♥
Se mitä mä myös tänään mietin, että kun te olette itse shoppailemassa niin ajatteletteko te koskaan, jos näette jonkun vaatteen ja teillä saattaa olla ystäviä, jolla on vähän erilainen tyyli kun sillä itselläsi: "Että hei, tää sopisi sille ja sille tyypille." Koska mulle tulee välillä sellasia, että jos näen jonkun vaatteen, niin voin ajatella, että hei tää olisi niin ton näkönen, ja tää ois sen näkönen. Kyllä mä ajattelen ystäväni teitä vaikka kuinka paljon, vaikka ei hirveesti juteltaisi edes.♥

xoxo



tiistai 15. lokakuuta 2013

I am full of joy but still I feel little bit sadness

Hei taas, mulla on teille iloisia uutisia kerrottavana, meitsi sai tänään töitä Shelliltä!
Tänään myös soitin siitä yhdestä asunnosta, josta kerroin aikasemmin ja se välittäjänainen oli kyllä todella tyly, yhhyh!  Olin tänään myös jatkohaastattelussa ja siellä olin todella hermostunut ja mulle tuli rehellisesti sanottuna sellane kuva, että ne ei vaan pitänyt musta siellä. Kun pääsin kotiin jännäilin ja jännäilin, miten käy. Siinä odotellessa soitin Kelalle ja ihmettelin missä mun rahat menee?

Kaupungilla pyörähtäessä sitten minulle soitettiin ja tadaa, sain työpaikan! Olin oikeesti onnellinen ja en sentäs keskellä Kampin kauppakeskusta alkanut itkemään onnesta, mutta näin vaan on. Menin monen tunnin kierroksen jälkeen kotiin syömään, koska en vain löytänyt yhtikäs mitään. Sen jälkeen kävin vielä itäkeskusksessa, koska ajattelin käydä siellä, jos sittenkin innostuisin jostain ja kappas, nämä tarttuivat matkaani.

punainen ruutupaita GINA TRICOT, musta neule SEPPÄLÄ (lastenosasto), Maiharit H&M

En mä oikeastaan ole muuta tänään tehnyt, yritin ottaa itsestäni kuvia, mutta nääh, ei niistä tullut mitään. Korjasin mun Cyber shopin laukkua taas! On se hyvä, kun ne osaa tehdä tyylikkäitä laukkuja, mutta ne vois tehdä niistä hiukan kestävämpiäkin kiitoksia vain.☺

ommel on rumaa tiedän, koska olen aina ollut tosi huono ompelemaan, mutta nyt se ainakin pysyy.

Tän kuvakollaasin mä tein vaan mun silmien takia, mulla on oikeasti todella siniset silmät ja keskellä sitten vihertävää. Oon miettinyt, että onkohan mun ystävät tai sukulaiset kastonut mua silmiin, kun valo osuu niihin ja ajatellut, että "wow, onpas tolla siniset silmät" siis vastatkaa tähän, jos olette. Ei mulla muuta!

xoxo

maanantai 14. lokakuuta 2013

challenge for you life... celebrietes of my life

1. Kuva lempi bändistäsi 

volbeat

2. Kuva julkkiksesta, jonka kanssa sinä voisit mennä naimisiin. Jos sinulle suotaisiin se mahdollisuus
jocke berg
3. Julkkis jonka vuoksi voisit käätyä homoksi/lesboksi

kat von d
4. Kuva lemppari räppäristäsi

eminem
5. Kuva jonkun julkkiksen hiuksista, jotka haluaisit omaksesi

kristen stewart
6. Kuva julkkiksesta, jonka kanssa haluaisit tehdä suutelukohtauksen johonkin elokuvaan

alexander skarsgård
7. Julkkis, jonka kanssa rakastaisit vaihtaa elämän

kat von d
8. Kuva sinun lemppari disney tähdestä

demi lovato
9. Kuva julkkiksesta, kenen kanssa rakastaisit olla parhaita ystäviä

sofi toufa
10. Kuva sinun lemppari kauntri artistista/bändistä

johnny cash
11. Kuva lemppari bändistäsi, joka ei ole maailmanlaajuinen vielä

baby jane
12. Kuva näyttelijästä tai näyttelijätterästä sinun lempi tv-ohjelmastasi

alexander skarsgård
13. Kuva julkkiksesta, kenen vuoksi voisit tehdä mitä tahansa tavataksesi hänet.

tommy lee
14. Kuva bändistä, jonka keikalle rakastaisit mennä 

sonic syndicate
15. Kuva julkkiksesta, ketä luulet kiinnostavan enemmän raha kuin fanit

rihanna
16. Julkkis, jonka kanssa haluaisit mennä illalliselle

jussi 69
17. Julkkis kenen haluaisit näyttelevän sinua, sinua kertovassa elokuvassa

kristen stewart
18. Julkkis kenen vaatekaapin haluaisit omistaa

kat von d
19. Kenen julkkiksen talossa haluaisit tehdä kierroksen

simon cruz
20. Julkkis, joka on sinun roolimallisi

kat von d


xoxo