tiistai 27. elokuuta 2013

We were in the spotlight!

Keskiviikkona oli lähtö Lahteen, reissu jännitti, mutta silti sain hyvällä omalla tunnolla lähteä, koska minun ei tarvinnut pummia rahaa keneltäkään. Tunnin junamatka Lahteen. Seikkailu alkoi ja paljon asioita oli mielessä. Pyörimme hetkisen Lahden keskustassa, ennen kuin pääsisimme Hannalle.


Näin Lahdessa, pääsimme vasta myöhään illalla nukkumaan ja minun piti selvitä 4h yöunilla...
Koska torstai aamuna lähdimme kello 4 ajamaan ja matkaa olisi Turkuun se parisen sataa kilometriä, trip mittarin mukaan 260km. Siitä menimme sitten Turun satama-alueelle ja oli aika suunnata kohti meidän laivaamme. 



Laivamatka oli uuvuttava, menimme melkein suoraan nukkumaan laivassa. Olimme kannella kaksi, jeesus mitä pohjanoteerausta. Heräsin, kävin suihkussa ja menimme seikkailemaan ympärilaivaa. Tupakkakallista, pelikoneista ei vaan saatana tullut voittoa! Mun oli pakko ostaa ville viikinki juoma muistellen lapsuutta. 



Osallistuimme arpajaisiin Hannan kanssa, vaikka en olisi edes ensiksi halunnut ja voi helv. MEITSI VOITTI RISTEILYN! 

Ruotsin päässä oli aika suunnata kohti moottoriteitä, pitäisi löytää tienro E4 ja siitä sitten suunnata kohti Falkenbergin kaupunkia. Matkaa olisi se n. 500km Goooosh! 



Olimme perjantai aamuna kello 7 maissa jo Falkenbergissä. Perjantai oli meille sellane vapaapäivä, kiertelimme koko päivän pitkin Falkenbergiä ja sen sellaista. Kaunis ja ihana paikka, oikeesti! ♥
Kävimme myös SISI nimisessä ravintolassa syömässä, missä sai todella hyvää kiinalaista ruokaa ja edulliseen hintaan. 


tämmösiä rahoja sitten Forexilta! 


Nukuimme yömme hyvin, minä nukuin itse auton takakontissa, mutta saimme nukuttua ainakin sen 7h. Lauantai aamuna heräiltiin ja päivä oli lämmin. Luimme Facebookista, että Baby Janen jätkät olisivat torilla, oli siis aika lähteä sinne! Pojat olivat todella iloisia nähdessään meidät ja he eivät voineet uskoa, että olisimme tulleet Suomesta asti taas katsomaan juuri heitä. Meitä haastateltiin paikalliseen lehteenkin, Falkenberg fames! hn.se haastattelu 
> Keikka meni hienosti, jos ei lasketa sähkövikoja, pelleä ja kaatunutta mikkiä! 

Siitä se lähti sitten....
let's do some instashit 

*backstage                      
*D-A-D
*Autokyyti
*Jatkot
*Pizza
*Autokyyti
 Se tunne, kun toinen ei meinaa uskoa, että olemme matkalle sinne, suustasi kuuluu                                         vain "no, no, no, that can't be possible." "You're crazy, stupid and asshole but I love you." Kädestä pitämistä, halailua, hyviä tunteita, kauniita sanoja. "Is there anything what I could do for you..." Liikaa ihania hetkiä!!


xoxo

PS. ajoin siis yksin koko reissun aikana, matkaa kertyi lahti-turku-tukholma-falkenberg ja takaisin 1970km!

hey, my mommy's still young and beautiful!

Hei kaikki, postaaminen on vähän jäänyt, haluan ensiksi aloittaa äitini viiskymppisillä, jotka oli 10 päivää sitten. Ostin äidilleni lahjaksi Kalevalakorun ja hänen silmänsä kostuivat, kun annoin sen hänelle lahjaksi. ♥

"Sydän on vahva rakkauden symboli. Se ilmaisee myös ystävyyttä, myötätuntoa ja elämäniloa. Sydänaiheinen koru on ollut suosittu niin ystävysten kuin rakastavaistenkin kesken. Sopiihan se lahjaksi jokaiselle, jolla on "sydän paikallaan". Korun esikuva on peräisin Euran Pappilanmäestä viikinkiajalta 800-1050 jKr."

Kaikilla näytti olevan hauskaa ja erinlaisia muusikoitakin sattui matkaan, pidän tämän postauksen lyhyenä, koska kaikki meni niin hienosti, että siitä tarvitse pitkiä stooreja kertoa. ☺☺



xoxo

tiistai 13. elokuuta 2013

Trouble, trouble, drink it down Like a king, I take the crown

Hei, tässä olisi teille taas yksi turhaakin turhempikin postaus, mutta kirjotetaanpa nyt vaikka muodon vuoksi. Eilen Maanantaina kävin Opteamilla infotilaisuudessa keskustelemassa, miten Opteam toimii. Sen jälkeen menin ystävälleni Pinjalle. Katsomaan hänen ihanaa kissaansa Martinia ja asensin sille verhot ja laitoin sille ruokaa. I am a good friend. ☺ Tänään siivosin mun huoneen aivan ylisiistiksi, vaihdoin lakanat ja ties mitä, äitiä ressaa... Mulla vaateongelmia, ens viikolla reissuun ja aion voittaa itseni ja ressini, enää ei saa ressata! Sain kuulla myös tänään ihania vauvauutisia.♥

Eilen tuli True Bloodin kuudennen kauden toiseksi viimeinen jakso ja se oli yhtä itkemistä sen tunnin aikana. Mä en kestä, mutta se sarja on vain mun makuuni liian hyvä!
Siinä riittävä GIF sarja tällä kertaa, mutta siis Terryn hautajaiset (anteeksi spoilaus). Ei vaan pysty...

Eilen kuuntelin myös pitkästä aikaa Porcelain Blackia, kun huomasin että sille oli tullut uusi biisi nimeltä "mama forgive me" helvetin hyvä! Kuulin Porcelain Blackista ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun sattuman varaisesti luin seiskasta, että se seurustelee Bam Margeran kanssa. 

tästäkin on aivan liian kauan!
Samoin myös kuuntelin Lady Gagan uusimman sinkkubiisin "applause" siis aivan täydellinen! Jotenkin myös Popmusiikin kaunottaret iskee muhun, vaikka kuuntelenkin eniten hevi metallia ja rokken rollia! 

Sofi, Lady Gaga ja Porcelain Black ♥♫

xoxo



sunnuntai 11. elokuuta 2013

familiar taste of poison...

Sunnuntai, tässä on perjantai ja lauantai tehty kovasti töitä. En ehkä ollut 100% tyytyväinen kaikkiin suorituksiin, mutta olin todella hämmäntynyt, kuinka muistin sen paikan asioita, ehkä jäänyt mieleen, koska se missä olen töissä on paikka, jossa viihdyin, sain uusia ystäviä ja tunnen oloni tervetulleeksi.

Perjantaina oli sellane 7h rykäsy ja siinä oli sopivasti tekemistä, kunnes yötämyöten alkoi rauhoittumaan. Lauantaina olikin sitten 9h, ensimmäinen tunti - puoltoista oli rauhallista, kunnes tuli rysä ja kesti yöhön asti. Wow!

Se on myös päätetty, että meitsi lähtee Falkenbergiin, matkakin on maksettu ja aika jees lähteä Ruotsiin, kun sinne niin pitkään oon halunnut jo lähteä. Silti mua ressaa tää reissu, sanoin sen jo matkaseurueellenikin, mutta he sanoivat, että kaikki menee varmasti hyvin! En sitä epäilekään, mutta silti siinä on joku, joka on kuin piikki lihassa. Mun pitäisi silloin lähteä aamuviideltä ajamaan Lahdesta Turkuun, jotta keritään laivaan, joka lähtee 8:45. Miten mä jaksan, ei ole vaihtoehtoja jos menee aikasin nukkumaan ja yrittää nukkua yön hyvin, ottaa kahvia mukaan, niin eiköhän se siinä mene, hope so... ☺

Baby Jane on se bändi, jota me lähinnä mennään katsomaan. Koko matka sai alkunsa siitä, kun ystäväni Petra ja Hanna halusivat lähteä tuonne ja he tarvitsevat aikuisen mukaan ja ne nimen omaan halusi juuri minut, koska olen aikuinen, "mukavaa seuraa" ja ajokortin omaava. Lupasivat lahjoa, wow!

Sitten muihin ajatuksiin, luin eräänä päivänä silmien väristä ja minulla itselläni on siniset silmät ja te siis, jotka tunnette minut, voitte kommentoida kommenttikenttään, pitääkö tämä teidän mielestä paikkanne:

"Sinisilmäiset ihmiset saavat olla onnellisia siitä, että heidän silmienvärinsä on erittäin haluttu ja liitetään usein nuoruuteen. Sinisilmäiset ovat luonnostaan viehättäviä sekä erittäin ystävällisiä ihmisiä. Myös ulospäin suuntautuneisuus on heille ominaista. He rakastavat sitä, että heidän ympärillään on runsaasti ystäviä, ja he ovatkin erittäin lojaaleita ja ystävällisiä. Myös viisaus ja luovuus kukkivat sinisilmäisissä. Huomionarvoista on myös se, että sinisilmäisillä ihmisillä on yleensä todella kestäviä parisuhteita."


silmien värit

Mä itse olen aina ihaillut sinisiä silmiä, mutta olen myös todella rakastunut ruskeisiin silmiin, ennen en tosiaan ees pitänyt niistä, mutta minulla on ystäviä joilla on ruskeat silmät ja jotenkin ne alkoi vain viehättää entistä enemmän. Vihreät silmät ovat myös eksoottiset, kunnes taas harmaat ovat mielestäni todella pliisut.

tässä näkyy mun siniset silmät, pienesti syvennettynä.
tässä on todella nätit ruskeat silmät mun mielestä.

Ville Valolla on mun mielestä äärettömän ihanat vihreät silmät.♥


En kestä, kun mun kummilapsella Ninjalla on ihan äärettömän kauniin väriset silmät, perinyt isältään, eli veljeltäni Hasselta.♥
kuvia on kirkastettu heikosti. 
Seuraavaksi siirrytään hiusasiaan, mä olen jo pitkään miettinyt liukuvärjättyä tukkaa, että mua kiinnostais tehdä se. Toisinaan en haluaisi pilata omaa tukkaani, joten olen ajattelut hommata siihen avuksi clipsi pidennykset ja niistä osan värjäyttää oman värin mukaiseksi ja sitten jättää alhaalta vaaleammaksi.


olen miettinyt tällaista caramel/toffee sävyä.
TAI


Mahongin punainen. 
me, myself and I


xoxo

torstai 8. elokuuta 2013

I don't expect you to thank me now

Olisiko se taas postauksen aika? Tulin siis viime sunnuntaina pois Oulusta, matkani oli yhtä helvettiä, etenkin kun mulla oli vierustoveri, paljon tavaraa ja ahdasta. Kuuma kaiken lisäksi. Juuri ennen Riihimäen juna-aseman rajaa jouduimme odottamaan ainakin puolisen tuntia, koska riihimäellä paloi sähköveturi, fuck! Loppujen lopuksi olin tunnin myöhässä sovitusta aikataulusta ja muutenkin rankka kotimatka Edwardin poismenon takia. Pillahdin itkuun, kun pääsin kotiin ja näin jo tyhjän häkin meidän eteisessä.
Oulusta sain matkaani muutaman vaatteen ja kaksi paria kenkiä, joista toiset täytyykin viedä jo suutarille, vetoketjut, kun ei vaan ole mun juttu...
tällane mekko 5€ kirppiksellä
                                                 
nää farkut sain mun kaverilta Annilta, ihanat revityt.
nääki farkut sain mun kaverilta Annilta, revityt kans. 
noi siniset housut ostin kirppikseltä, olisiko ollut 3e ja noi mustat perus farkut sain... Kappas Annilta. ☺
nää saappaat oli 4,50 kirppiksellä ja pitää viedä suutarille, kun rikoin jo toisesta vetskarin.

nää sain kans Annilta. 
Maanantaina kävin sit hakemassa mulle uuden puhelimen, kun iPhone 4 sanoi totaalisesti itsensä irti... Soneraliikkeestä tuli matkaani mulle iPhone 5, valkoinen, 16GB, koska 32GB:t oli loppu.

Tiistaina hain Pinjan kissan Kampista ja voi että se on ihana! ♥ 


Toi kissa on ehkä maailman sulosin ja olisin halunnut viedä sen kotiin, mutta tiesin sen että Timo ja äiti ei olisi tykännyt, eikä Pinja, olihan se sen kissa. Samalla näin pitkästä aikaa Petraa ja muitakin tuttujani, se sai mieleni todella iloiseksi. ♥ Keskiviikkona kävin Opteamilla, Kelalla ja kirjastossa. Opteamilla menin selvittää työasioita, Kelalla menin valittaa, kun ei oo yli kuukauden jälkeen tullut vieläkään päätöksiä ja kirjastosta yritin mennä etsimään kirjoja skandinaavisesta mytologiasta, en mä löytänyt. 

Tänään torstaina olen yrittänyt siivoilla ja ollut vaan, pelannut Simsiä ja huomenna ensimmäinen työpäivä kello 20-03. Vähänkö mua jänskättää! 

Ai niin, mun tatuoinnit on parantunut hyvin ja olen jo miettinyt seuraavia leimoja, tässä teille kuvaa. 
nää mä haluan mun pohkeisiin, toinen toiseen ja toinen toiseen ja niiden alapuolelle tekstin "hand in hand"


Sitten mä haluan mun käteen Lola Montez tatuoinnin, joka on Volbeatin uudelta levyltä ja sen kuva näkyy tässä. 

kuva on vähän huono, mutta siis pelkkä tuo nainen kaikkine kämäkäkkeineen.




xoxo 

torstai 1. elokuuta 2013

Rising, a new day rising

Hei, en ole taas teille kirjoitellut vähään aikaan. Nyt eletään jo torstaissa 1.8, voin kertoa teille, mitä tein viime viikolla tähän päivään asti. Eli viime viikon torstaina oli mun viimeinen yö kotona ilman porukoita, en oikeesti nyt tasan tarkkaan muista, mitä tein. Pinja tuli ainakin meille illalla vielä töiden jälkeen pelaamaan Simsiä, kun mä siivoilin ja pakkailin Juvan matkaa varten.

Perjantai, seuraava päivä. Aamulla heräilin, laitoin kanini, ruokin kalat ja katsoin, että minulla oli varmasti kaikki tarvittava mukana, Harry tuli minua vastaan ja suuntasimme Jumbolle Vantaalle, josta saisimme kyydin Juvalle. Jumbossa emme istuneet kuin tunnin, kun odotimme Japan pääsyä töistä ja siintä sitten matka kohti Mikkeliä.

 Juvalle päästyämme, ei siellä ollut kuin Äiti ja Timo ja perhetuttumme Hannan lapset Saana ja Kristo. Porukkaa alkoi saapua liukuhihnaa paikalle ja "synttärijuhlien" etkot pääsivät aluilleen.



Me saunottiin ja juotiin ja tuli nähtyä erästäkin ihmistä yli 10.v jälkeen, huhhuh sanon minä. Kuvista näkyy, että meillä taisi olla hauskaakin jopa ensimmäisenä päivänä. Mulla ja siskollani Hannelella oli avautumsihetkiä pitkin öitä ja kaikki vaan taas poraili hirveässä kännissä. Mäki menin lauantaiaamuna puoli kahdeksan jälkeen nukkumaan.





Tuossa on massiivinen kuvapläjäys siitä reissusta, ei kuin matka kohti ihanan juhlimisen jälkeen kotia ja kohti uusia seikkailuja.
matkalla kotiin.
Seuraavana maanantaina oli aika herätä kello puoli kuusi, koska uusi seikkailuni kohdistui Ouluun. Junani lähtisi 7:30 ja minulla oli vielä aamulla tekemistä ennen lähtöä.
rautatieasema, juna!
Junamatkani meni mukavasti, sain nukuttuakin sen parisentuntia ja matkani Ylivieskaan kesti 5,5h. Siitä sitten joutui matkustamaan linja-autolla kohti Oulua ratatöiden vuoksi. Ja se matka ei sitten kestänyt enää kuin n. 1,5h.
on the road, heading to Oulu!
Heti kun pääsin Oulun juna-asemalle niin eiköhän perkele Sonata Arctican poikia siinä asemalla, joo welcome to Finland... Anni tuli sit hakemaan minut sitten siitä asemalta, josta matkasimme hänen luokseen.

Täällä Oulussa mä olen sitten oleskellut, tiistaina mä otin kaksi uutta tatuointia ja en voi olla enemmän kuin tyytyväinen näihin, samoin olen saanut jo Annilta kolmet housut ja yhdet kengät.☺

Ollaan käyty myös Annin veljellä pari kertaa ja katsottiin leffakin nimeltä Awakening, ihan saatanan hyvä, suosittelen!




kuvakollaasia minusta ja ääh, haluan tuollaset hipsterilasit!♥
ps. Sain eilen keskiviikkona kuulla, että mun kääpiöluppakorva Edward on nukkunut pois.:( ♥

xoxo