perjantai 31. toukokuuta 2013

one night only

Huomenna on itkua ja iloa täynnä oleva päivä. 9 vuotta olen haaveillut siitä, että saisin palvella ihmisiä siellä missä juodaan ja syödään. Baari, "pub" taikka ravintola. Huomenna on tosiaan mun valmistujaiset ja täytyy myöntää, että kyllä mua vähän saattaa ehkä jopa jännittää! Tänään kävin pitkästä aikaa koulussa, kun oli meidän valmistujaisjuhlan kenraaliharjoitukset, HIENOSTI MENI! Koulusta menin suoraan Hakaniemen torille ostamaan kukkia opettajille, että siellä oli ihania kimppuja, mutta kahisevaa mulla oli vain se lantti.

Tänään käytiin vielä kaupoilla, ja hitto ku äiti ehti ostaa mulle jo sen yhden nätin ruusun, kun löysin toisenkin niin upean ruusun, harmi ettei itsellensä voi ostaa valmistujaisruusuja, olisin varmasti ostanut sen!
Ollaan kokkailtu täällä mamman kanssa ja järjestelty vielä paikkoja kuntoon, kokeilin jo tukkatyyliä itselleni, mutta saa nähdä, mitä sitten huomen' aamuna luonnistuu. Tässä voin näyttää teille pari kuvaa, mitä ideoita minulla oli mielessäni.

Saa nähdä teenkö kumpaakaan näistä, mutta yritän ainakin! Ei mulla tällä hetkellä muuta.

Heippa!

torstai 30. toukokuuta 2013

we've got to system, shock the system

Kylmä kahvi maistuu,yhdeksän lukijaa! Oikeesti, juuri kun olen taas saanut innostukseni kirjoittamiseen niin lukijoita ei vaan riitä! Koska en mä halua mainostaa mun blogia missään facebookissa, vaikka siinä saattaisikin olla järkeä, mutta naah. Twitter? Olisi ihan jees, mutta en tiedä, voisinhan minä kyllä tosiaan kokeilla. Entäs Tumblr? No siellä kenelläkään ei varmaan ole blogia, koska niillä on Tumblr. 

Olen unohtanut mainita, että viime maanantaina mä värjäsin mun tukkaani ja voi että oli kallista, mutta laadusta kannattaa maksaa. Niin tänään ainakin muutama ihminen sanoi, kun eräs tuttuni osti tänään huulipunan, joka maksoi kakskymppiä. KAKSKYMPPIÄ! Mulle se 5-7€ huulipuna tuntuu väliltä tuskalliselta.

tosta ylemmästä kuvasta huomaa vähän, kuinka mun juurikasvu on pitkä, ainakin sen 5cm ja vaalea, koska mun oma värini siis on vaalea. Tuore tukka on siis tummanruskea, joka näyttää kylläkin mustalta.

Eilen, eli siis keskiviikkona palautettiin Ninja kotiinsa ja käytiin äidin kanssa kaupassa valmistujaisia varten. En mä oikeasti edes tajunnut kuinka paljon sitä tavaraa pitää ostaa, mutta kyllähän sitä kerty. Huomenna on kyllä pakko mennä hakemaan lisää tavaraa, koska kaikkihan ei siis säily.

Tänään olimme mamman kanssa Plantagenissa ostamassa kukkia parvekkeelle, että se ei olisi kylmä ja kolkko. Sinnekin kyllä upeasti rahaa ja ostimme Petalgonioita, tähtisilmiä ja mun ehdottomasti lempparikukkia NEILIKOITA! kesädahlia ja äiti osti mulle jo valmistujaisruusun, harmittaa kun näin sen jo, mutta voin kertoa että se on absolutely gorgeous. Voin näyttää siitä kuvan sitten kun kirjoitan muutenkin juhlistani blogiani. Istutinkin meidän kukkasemme tänään ja otin tottakai muutaman kuvan, että saadaan tännekin jotakin tekemisen meininkiä. 











Tänään myös näin rakasta ystävääni Petraa ja kävin Stone'sissa, oli kyllä ihana käydä moikkaamassa niitäkin mussukoita. Sunnuntaina käyn varmaan siellä uudestaan, kertomaan miten mun juhlat on mennyt. Kyllä täytyy myöntää, että jännittää ne juhlat. Kevätjuhla, se kun saan itkeä onnesta, että olen päässyt päämääräni ja saan alkaa elää todellista unelmaani. Ei minulla muuta, heippa! 







tiistai 28. toukokuuta 2013

Kyllä sä pääset sinne, sä et saa vain luovuttaa


Hei taas, olen oppinut taas kirjoittamaan. (I am so proud of myself).

Minulta jäi viimeksi kertomatta  meidän äitienpäivästä. Olin ollut sinä viikonloppuna lapsenvahtina ja sunnuntaina tulimme sitten koko konkkaronkka meille kokkaamaan, syömään ja katsomaan formuloita!

Minä kokkasin salaatin, hasse keitti riisit ja teki kanakastikkeen. NAM!


Perhe kattelemassa formuloita
Meiltä matkattiin sitten suoraan mummolle, pienille se on isomummo.


tässä on meidän kallisarvoinen mummo♥


Sitten tähän viikkoon, viime perjantaina mulla oli viimeinen päivä Stone'sissa, jossa olin ollut koko kevään! Helmikuun lopusta lähtien. Välillä kävin koululla ja silti menin aina vaan takaisin ja paikka on kyllä mieleenpainuva. Paljon hyviä ja huonoja muistoja, mutta sellaista se elämä joskus on. 

Mä sain lahjaksi tällaisen olut kirjan, johon kaikki oli kirjottanut nimensä (ainakin melkein kaikki).

Kyllä meinas itku tulla, kun ravintolapäällikkö katsoi mua suoraan silmiin ja puhui herkkiä. Menkatkin alkoi vielä silloin niin tunteet olivat vielä herkemmät. 


Sen jälkeen meidän rakas kokkimme pyysi minua parille, ja kyllähän se passas! 


Tässä oli vähän muistoja, mitä sain työvuoron päätyttyä. (blackrat & fireball) Lauantaina oloni oli hiukan väsynyt ;) Syystä! Loikoilin vain kotona ja katselin leffoja. Sunnuntaina olin ystäväni kanssa ulkona ja vietimme mukavaa iltaa. Ouh, how I love that girl. 

Maanantaina, eli eilen kummityttöni Ninja tuli taas kyläilemään ja tänään olimme korkeasaaressa, päivä oli lämmin ja tuuli mukavasti. Ei liian kylmästi. 








Aika eläimellistä menoa ettenkö sanoisi! 

siis mä on kyllä aina vaan tykänny karhuista, ne on lutusia ja silti niin s**tanan pelottavia!
äiti ja ninja ☺


eiks oo upee!


tässä kaikki tällä kertaa, huomenna sitten taas lisää!


lauantai 25. toukokuuta 2013

Serj Tankian - Sky is over

Heipä hei! En ole tänne yli kuukauteen kirjoittanut mitään, en tiedä miksi? Enkö vain jotenkin enää osaa? Ei innosta? Ei vaan jaksa? Mikä mättää? 
Mun pitäisi miettiä, mitä mä olen kuukauden sisällä tehnyt, ollut työssäoppimassa ja koulussa. Viettänyt mukavaa elämää, ressannut...
Mä varmaan teen teille tällaista tylyä kollaasia, mitä kuukaudessa on tapahtunut. 

Okei, olen ollut juhlimassa perhetuttumme viisikymppisiä laivalla koko perheen kera. Reissu meni täydellisesti ja saimme jakaa paljon rakkautta ja ystävyyttä.




minä, laivalla, kännissä, olin vessassa

Siinä on muutama kuva meidän laivareissusta, okei ehkä pistän vielä muutaman lisää: 


hangover


Sitten minä itse olin ottanut urotyön vastaan ja tilannut meidän koko luokalle lakkeja, jotka hain silloin 30.4 



tää laatikko oli ihan helvetin iso. Okei, siellä oli 18 lakkia ja jokaisella vielä oma laatikko. Ofc se on iso, olisin varmaan itsekin mahtunut tonne!

Sitten mulla alko noihin aikoihin siis baarikurssi (maailman turhauttavin) koululla, jossa olin kaksi viikkoa. Ninjakin pääsi mukaan opintoihin! 


''irkkukahvi'' ilman sitä irkkua. Malli esimerkki 


Ninja syö mansikkarahkaa


Ja tiedättekö! Nyt tässä vaiheessa me päästään tämän toukokuun puolelle, josta muistan paremmin asioita. 

Olin katsomassa ystäväni Pinjan kanssa sellaista bändiä kuin AVATAR ja herranjestas, en olisi voinut olla onnellisempi. Se o sellainen bändi, josta oon vaan aina pitänyt siitä lähtien, kun kuulin ja näin heidät ensimmäisen kerran. Niiden rumpali taisi muistaa mut Tampereelta, jossa olin siis marraskuussa katsomassa Hardcore superstaria, mutta tämä toimi heille roudarina ja sain jutella herran kanssa silloin ja ottaa jopa oikein yhteiskuvaa! Kerroin, että tykkään Avatarista and I am a huge fan niin jopas tuli miehen huulille hymyä!☺

Minä ja the best drummer ever John Alfredsson ♥




   

Ai ja sain mä toki plektrankin :3 

Ja mitä ihaninta, pääsen nyt maanantaina kampaajalle ennen kuin on mun valmistujaiset!! mun haaveena olisi saada tän tyylistä tukkaa:

oon aina ihaillu kristenin tukkaa joten!