torstai 18. huhtikuuta 2013

I know how I feel when I'm around you

On aika jatkaa seuraavaan viikonloppuun. En viitsinyt näitä kirjoittaa samaan blogiin, koska ohhoh. Eihän kukaan olisi jaksanut lukea sitä.

Oli siis mun ihanan luokkalaiseni Tiinan synttärit!! Oli hyvä käydä ulkona vähän tuulettumassa, kun mullakin oli tota ressiä koulun ohella ihan H*LVETISTI! Oli opinnäytettä ja portfolioo! FUCK!

tässä olen minä sinä iltana!

On pakko myös sanoa, että olin kyllä pari päivää tuota ennen shoppailemassa! Olinko ees tyytyväinen, HELL YEAH! 
Lisää kuvateksti
Lisää kuvateksti
Tossa on siis mun valmistujaismekko, mulla ei varmaan koskaan ole ollut valkoista mekkoa. Toi nahkatakki on 38 ja en tosiaankaan muista milloin viimeksi olen ostanut niin pieniä vaatteita. ☺

No mutta takaisin Tiinan synttäreihin! Olimme eka Kallion Relaxissa ja siellä oli muutama meidän luokkalainen ja Tiinan omia kavereita. Oli kyllä tosi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Sittenhän me mentiinkin kuin mentiin Amarilloon, huhhuh. Oli kyllä taas virhe mennä sinne, sen tajus vasta seuraavana aamuna...
Krapula♥

Eipä mulla muuta... Olen palannut taas maan pinnalle! 

Ainii ja niin ja joo! ♥ Volbeatin uusi levy on TÄYDELLINEN! 

Volbeat - cape of our hero

&

Volbeat - The hangman's body count Voin sanoo, että tää video on aivan uskomaton♥♫


But girl, you make it hard to be faithful With the lips of an angel

Eipäs ole taas kirjoteltu piiiiiiitkiiiin aikoihin. Osan ottoni sille ja nyt on ollut kolme hurjaa viikonloppua takana, josta olisi aihetta puhua. Tää teksti on ollut mulla luonnoksissa jonkun aikaa, eli siis... Aikaa on todella vierähtänyt.

Viikonloppu numero yksi: Pääsiäinen.

Pääsiäinen alkoi torstaina, matkani alkoi siitä, että olin lähdössä Petran ja Miljan kanssa Tampereelle reissaamaan. Olin aamulla pakannut kaikki kamat jo valmiiksi, että otan ne kouluun myös mukaan ja menen suoraan koulusta kaupungille ja sieltä sitten junalla Tampereelle. Rakastan reissaamista, se on mukavaa ja rentouttavaa arjen keskellä. Meidän opettaja sanoi silloin, että reissaaminen on yliarvostettua ja fuck it! Sanon minä.

Näin kaupungilla koulun jälkeen ystäväni Miljan ja Petran, joimme kahvit ja suuntasimme sitten rautatientorille etsimään meille sitä sopivaa junaa. Jouduimme odottamaan tunnin verran? Suunnilleen, ennen kuin juna lähtisi. Menin kaupasta salakavalasti hakemaan yhden "Copenhagen" oluen itselleni, jotta ilta sujuisi paremmin. Okei se olisi yhtä hyvin sujunut ilmankin. Samalla kävimme hakemaan meille evästä reissuamme varten.

Ps. Lipun myyjä oli oikein mukava! ☺

Oli siis aika hypätä junaan, olimme innoissamme koko reissusta ja en usko, että kellään olisi ollut mitään stressattavaa siihen liittyen.

tässä on mun ihana reissukaveri Petra♥

Tässä on mun toinen ihana reissukaveri Milja♥
Kun pääsimme Tampereelle, olimme onnellisia ja helpottuneita. Kävelimme pakkahuoneelle, jossa olikin jo meidän pari ystävää Essi ja Hanna. Ihania mussukoita♥
Ilta meni siinä, kun ihmiset tulivat kyselemään, että mitä teemme. Ööö, jonotamme? Mitä me jonotamme? Hardcore Superstaria tietenkin. Onko kylmä? ON! ☻
   Seuraava aamu, minä olin ainut, joka oli nukahtanut ja ei yöllä ollut kuin n. -10°c okei, herranjumala, miten olen voinut edes nukahtaa. Muistan sen, kun nojasin rakkaaseen ystävääni Petraan ja oloni oli turvallinen. Ei Petra mua hylkäisi. Okei sain kuulla, kun olin nukahtanut se oli noussut siitä pois. Damn you! No niin, mutta aamulla heräsin noin seittemän aikoihin ja mulla oli varpaat ihan H*LVETIN JÄÄSSÄ! Tajuatteko?! Vaikka mulla oli sukat, paksummat sukat ja kahdet villasukat! Noh, ei muuta kuin Tampereen "steissille" lämmittelemään!! (mun laukku oli aamulla ihan huurussa kuin auton tuulilasi) Kylmä?

Aurinko paistoi mukavasti koko perjantai päivän ja makoilimme siinä ja kuuntelimme musiikkia, nauroimme, juttelimme pidimme hauskaa. Tämä oli sitä elämää!
tässä on tää meidän pikku pesä, jossa me vietimme aikaa. 

Saatiin myös muutama yhteiskuva! *ihihih* Jostain kumman syystä tämä ei halua näyttää niitä kuvia, joten ette voi nähdä niitä. I'm so sorry. 

Joten, koska tämä TYHMÄ blogspot ei näytä niitä kuvia, niin siirrytään suoraan keikkakuviin, Petra siis antoi kameransa mulle ja minähän KUVASIN! 


























Kun olin päässyt perjantai-lauantai aamuyöstä kotiin, oli aika painua nukkumaan ja nousta aamulla AIKASIN ylös, koska matkani jatkui Pohjanmaalle.


tässä on meidän autoo. Ihana Wolkkari POLO 

Jos sä Pohjanmaalle aiot matkustaa,
Pienen laulun tahdon sulle omistaa:
Se on blues, valtatien kuuskytkuus.

On ensin Ruovesi ja Visuvesi,

Virrat ja Alavus ja Kuortanekin meni.

Mua tuskastuttaa, että tästä postauksesta tulee näin pitkä, mutta mä olen viettänyt elämää:





Kuvailuja pohojanmaalta. Olimme siis katsomassa siellä kälyni veljen keikkaa ja he pyysivät minua sinne valokuvaamaan.
Ei jokainen fanityttö pääse lavalle kuvaamaan vai kuinka? ;)

Oli todella ihana ja mieleenpainuva reissu, ajoin sitten itse takaisin kotio 500km.

PS. Me kruunattiin Jocke Berg!

Anteeksi, tää un niin üüüüber pitkä postaus, mutta kuvat on kivoja... ☻