maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet.

No niin! Se olisi sitten uusivuosi ja uudet kujeet! Olimme perhetuttujen luona Juvalla tuttujemme luona ja todella kivaa oli! Siellä olivat rakkaimmat perhetutut, joita vain tiesin! Koiriakin oli se... 1,2,3,4,5 kappaletta, kolme doggia ja yksi niistä oli pentu.. Todella suloinen ja vauhdikas! Sitten oli myös kaksi Bassethoundia! Toinen niistäkin oli pentu ja todeeeeella suloinen! Me saunottiin ja syötiin ja juotiin...Ainakin kaksi kolmesta koplasta, kolmas oli sitten meidän kuskina. Kyllä se, kun juo tuhtia tavaraa 45minuutissa pullollisen + kaikki muut, niin kyllä siinä isokin korsto sammahtaa.. Rakkauspakkaus kummilapseni ei sitten pelkää mitään ja hymykin on, kuin Naantalin aurinko! ♥
Raketteja ammuttiin ja täytyi sanoa, että oli kylmä, mutta PAAAAAALJON lämpimämpi kuin edellisellä kerralla. Vuosi 2010-2011 -30 celsiusta ja nyt vain -10 celsiusta. Nyt muutama rakettikuva!

Siinä on teille muutama paukkukuva! Niin ja sitten TÄNÄÄN, tämä neiti oli shoppaaaailemassa työapaitoja ja ihunia vaatteita! Pakko nyt näyttää yksi mekko, jota havittelin jo viime huhtikuusta!













PS. Sitten löysin itsestäni kuvan uurelta vuorelta!